Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oliiviöljyä munkkien paistamiseen?

Vierailija
24.04.2022 |

Voiko käyttää?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi mutta siitä tulee liian vahva maku. Eli ei hyvä. Paistuu toki siinäkin.

Vierailija
2/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Voilla valmistetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookos tai auringonkukka on hyvä

Vierailija
4/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei. Voilla valmistetaan.

en ole kyllä itse koskaan koittanut uppopaistamista voissa... epäilen toimivuutta. Kirkastettu voi ehkä voisi toimia.

Vierailija
5/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata. Oliiviöljy ei tykkää kuumentamisesta, siksi sitä ei kannattaisi käyttää edes paistorasvana.

Vierailija
6/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei. Voilla valmistetaan.

en ole kyllä itse koskaan koittanut uppopaistamista voissa... epäilen toimivuutta. Kirkastettu voi ehkä voisi toimia.

Puhdistettu voi Ghee vois toimia hyvin!

Samoin kookosöljy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi, koska maku. Munkkien paistoon sopii neutraali öljy, kuten rypsiöljy. 

Vierailija
8/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kannata. Oliiviöljy ei tykkää kuumentamisesta, siksi sitä ei kannattaisi käyttää edes paistorasvana.

Harhakuvitelmaa.. Oliiviöljyssä on enemmän kertatyydyttömättömiä rasvahappoja, kuin rypsi/rapsiöjyssä,joka taas sisältää enemmän monityydyttömättömiä rasvahapoja, jotka ovat kuumuudelle herkempiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kannata. Oliiviöljy ei tykkää kuumentamisesta, siksi sitä ei kannattaisi käyttää edes paistorasvana.

No höpö höpö. Millähän arvelet Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa paistettavan?

Vierailija
10/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi mutta siitä tulee liian vahva maku. Eli ei hyvä. Paistuu toki siinäkin.

Mitä jos teenkin suolaisia välimerellisiä munkkeja, joiden täytteenä on oliiveja,fetajuustoa,korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei kannata. Oliiviöljy ei tykkää kuumentamisesta, siksi sitä ei kannattaisi käyttää edes paistorasvana.

No höpö höpö. Millähän arvelet Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa paistettavan?[/quote

Auringonkukkaöljy sopii paistamiseen

Vierailija
12/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta olisi laardi, sian rasva.

Mistä sitä voisi ostaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

KOOKOS rasva parasta munkkien paistamiseen.

Sehän on kovaa rasvaa, mutta, eihän munkkeja syödä kuin satunnaisesti. Useinkin vain Vappuna.

Joten ei kummoista haittaa ole jos käyttää vain munkkien paistamiseen kookosrasvaa.

Vierailija
14/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsuudessa äiti paistoi Suvikullassa. Oli niin herkullisia maukkaita munkkeja..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

KOOKOS rasva parasta munkkien paistamiseen.

Sehän on kovaa rasvaa, mutta, eihän munkkeja syödä kuin satunnaisesti. Useinkin vain Vappuna.

Joten ei kummoista haittaa ole jos käyttää vain munkkien paistamiseen kookosrasvaa.

Palmuöljy on hyvä myös vaikka ei ole niin kovaa.

Vierailija
16/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää, jos haluaa oliiviöljylle maistuvia munkkeja.

Vierailija
17/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi mutta siitä tulee liian vahva maku. Eli ei hyvä. Paistuu toki siinäkin.

Mitä jos teenkin suolaisia välimerellisiä munkkeja, joiden täytteenä on oliiveja,fetajuustoa,korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja?

No sitten teet. Tuskin ap kuitenkaan sellaisia tarkoitti, kun ei erikseen maininnut poikkeavasta täytteestä. 

Vierailija
18/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen paistanut banaanilettuja oliiviöljyssä ja söin hyvällä mielin. Yhden hengen talouteen en viitsi ostaa useita öljyjä, kun niitä käyttää niin harvoin.

Vierailija
19/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsi öljy paras auringon kukkaöljy kakkonen mutta jos et halua lihoa tee tavallisesti uunissa pullia vähennä sokeria laita päälle pähkinä rouhetta.Tee itse mustikkahilloa ja kinuskia kinuski lihottaa.Silloin kun paistaa paljon pitää lähellä olla vähintään sammutuspeitto.Pursottimella voi työntää hilloa vähän sisään.

Vierailija
20/23 |
24.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen paistanut banaanilettuja oliiviöljyssä ja söin hyvällä mielin. Yhden hengen talouteen en viitsi ostaa useita öljyjä, kun niitä käyttää niin harvoin.

Ei lettuja paisteta öljyssä, vaan margariinissa tai voissa.