Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valurautapata: hyvät reseptit tervetulleita!

Vierailija
17.11.2009 |

Laittakaa mammat parhaat valurautapadassa tehtävien ruokien reseptinne jakoon. Juuri rasvapoltin oman vanhan patani taas käyttökuntoon :-)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on häpeäkseni yksi uusi rautapata odottamassa päivää, jolloin otan sen käyttöön...

Vierailija
2/2 |
17.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

rasvapoltto-ohjeen ja sen mukaan toimin. Rapsuttelin ensin tylsällä veitsellä pohjaan hieman tullutta ruostetta ja sen jälkeen pesin padan kuumalla vedellä. Pataa ei koskaan saa pestä pesuaineella, vaan pesu vedellä ja kuivaus liedellä tai uunissa pesun jälkeen. Kun pata oli pesty ja kuiva, hankasin sen kauttaaltaan suolattomalla porsaan silavapalalla. Rasvauksen jälkeen pata 250 asteen uuniin noin 5 minuutiksi, sen jälkeen pyyhitään ylimääräinen rasva pois ja uudestaan uuniin samaan lämpötilaan vielä puoleksi tunniksi. Voilà!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi neljä