Minkä ruoan suosiota et ymmärrä?
Itse en tajua miksi pastat on niin suosittuja. Ne kirjaimellisesti on vain pastaa, joka kaikenlisäksi yleensä on tehty vehnäjauhoista, eli ei mitään ravintoarvoa. Sitten siihen lisätään lisukkeita jotta se olisi syömäkelpoista. Minulla pasta ei edes pidä nälkää, vaikka mitä olisi lisätty sekaan, vartin päästä on taas nälkä. Pasta myös lisää napostelun halua. Ja pastaruoilla tarkoitan juurikin niitä jotka on vain pastaan sekoitettuja aines-osia. Esimerkiksi juustopasta, pestopasta. En vain ymmärrä mikä niistä tekee niin hyviä ja hienoja ruokia.
Kommentit (60)
Sushi. Olen maistellut monenlaista monessa paikassa eikä mikään niistä ole niin tajunnanräjäyttäviä mitä suosio antaa ymmärtää. Turhaa rahanhukkaa.
Avokado maistuu ruoholta. Mikäs siinä jos tykkää ruohosta, mutta minä jätän syömättä.
Härkiä ja muut vastaavat; järkyttävä kilohinta ja pilalle prosessoitu mauton kasvis.
Vierailija kirjoitti:
Härkiä ja muut vastaavat; järkyttävä kilohinta ja pilalle prosessoitu mauton kasvis.
HÄRKIS!!! PE***LE.
Vierailija kirjoitti:
Avokado maistuu ruoholta. Mikäs siinä jos tykkää ruohosta, mutta minä jätän syömättä.
Avokado on kyllä kamala, kummallista että on niin suosittu. Ja tähänkö lisää vielä tuon aloitukseni inhokin, pastan, niin jyrkkä ei.
AP
Puuro. Joka paikasta aina kuulee kuinka hyvää ja terveellistä se on. Lisäksi aina kannattaisi aloittaa aamut silllä. Mutta hyh, sellaista mautonta mössöä ettei pysty syömään.851
Sushi. Olen yrittänyt antaa ko. ruoalle mahdollisuuden, mutta en vain ymmärrä. Pieni kalanpalanen ja kökkäre riisiä. Ainoastaan wasabilla saa vähän makua. Ja kamala hintakin vielä.
Maksa, veriruoat, sisäelimet, sushi, riistaruoat.
Kiinalainen ruoka, thairuoka. Lihaa jota on keitetty mauttomaksi.
Kaurapuuro. Pahaa ja mautonta liisteriä, ei pidä kylläisenä. Mikään lisuke (marjat, hillot, voi, hedelmät) ei paranna makua. Ainut hyvä puoli on halpa hinta, mutta eipä ole tullut opiskeluaikojen jälkeen syötyä.
Vierailija kirjoitti:
Sushi. Olen yrittänyt antaa ko. ruoalle mahdollisuuden, mutta en vain ymmärrä. Pieni kalanpalanen ja kökkäre riisiä. Ainoastaan wasabilla saa vähän makua. Ja kamala hintakin vielä.
Minä en osaa käyttää wasabia. Sitä on joko liikaa (ei pysty syömään voimakkaan maun takia) tai liian vähän (ei maistu millekkään) .
Vierailija kirjoitti:
Maksa, veriruoat, sisäelimet, sushi, riistaruoat.
Mikä noista kolmesta ensimmäisestä on suosittua?
Keitetyt perunat lisukkeena. Näitä oli lapsuudessa aina kun äiti ei tykännyt pastasta eikä riisistä, ja koulussa yms myös yleisin. Unpitylsä, kyllästyin niin etten vieläkään niitä tee kotona vaikka olen keski-ikäinen. Poikkeuksena uudet perunat, muuten perunatkin on aina laitettu jotenkin muuten kuin vain keittämällä (muusi, uunissa lohkoina jne).
Itse tykkään meksikoilaisesta ruoasta. Nam!
Avokadopasta.
Avokado on hyvää ja pastat on ihan hyviä etenkin itse tehty tuore. Mutta tämä pari vuotta sitten hypetetty resepti oli oikeasti aika pahaa.
Uudet perunat, kovia ja kuorenhiturat roikkuu