Miten sulattaa jauheliha nopeasti
Unohdin ottaa jauhelihan aamulla pakastimesta ja nyt pitäisi tehdä ruokaa. Aioin vain ruskistaa sen ja kypsentää vihanneksia lisäksi. En ole syönyt vielä mitään, eikä minulla ole muita tarvikkeita nyt. Auttakaa neuvotonta, kiitos etukäteen.
P.S. Kyse on ihan oikeasta jauhelihasta, ei jauhenlihasta. :p
Kommentit (11)
En ole kertaakaan käyttänyt sulatusohjelmaa, koska en ole tarvinnut. Kokeilen sitä, kiitos. ap
Upota altaassa huoneenlämpöiseen veteen. Ei kuumaan, menee muuten pilalla. Mikrossa en myöskään sulattaisi.
Laitat kattilaan vettä kiehumaan ja heität jauhelihasi kiehuvaan veteen 5 minuutiksi.
Problem solved.
Jauhelihan voi pistää jäisenä pannulle ja irrotella siitä vähän kerrassaan kerroksittain sulanutta lihaa. Nestettä irtoaa enemmän kuin normaalisti ja tulee vähän kuivempi lopputulos, mutta ei tässä taidettu gourmeeta olla muutenkaan tekemässä.
Naudanlihaa voi sulattaa mikrossa, mutta possu alkaa haista pikasulatuksessa. (Kai silti syömäkelpoista, mutta haju ei oo kiva.)
Altaaseen haaleaa vettä ja pakkauksessaan tai umpinaisessa muovipussissa sinne. Se on nopeampi ja parempi kun mikään mikro tai muu.
Jo on uusavuttomia maailma täynnä. Kaksi vaihtoehoa: a) Laita se jauheliha mikroaaltouuniin. b) Työnnä se pimppireikään sulamaan.
Mieti, kumpi noista toimii paremmin.
Ehdin jo laittaa mikroon, se oli 0.4kg sulatuksessa, mutta silti puoliksi jäässä. Laitoin uudestaan, katsotaan mitä tulee, kun ehdin aloittaa sillä jo. Pistän nuo muut vinkit korvan taakse, jos tulee tarve uudestaan. Kiitos kaikille. ap
Vierailija kirjoitti:
Jo on uusavuttomia maailma täynnä. Kaksi vaihtoehoa: a) Laita se jauheliha mikroaaltouuniin. b) Työnnä se pimppireikään sulamaan.
Mieti, kumpi noista toimii paremmin.
Olipa törkeä ja asiaton viesti. Kärsin pahasta masennuksesta, ja olen nyt alkanut vähitellen laittaa yksinkertaista ruokaa einesten ja voileivän syömisen lisäksi. En jaksa miettiä kauheasti, kunhan saan jotain tehdyksi. Kaltaisesi viestit ovat todella pahan mielen aiheuttavia. ap
Mikro?