Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

jos maksalaatikon viimeiseksi käyttöpäiväksi on merkitty 12.3. niin voiko sen syödä vielä 15.3.?

Uusavuton
12.03.2021 |

jos maksalaatikon viimeiseksi käyttöpäiväksi on merkitty 12.3. niin voiko sen syödä vielä 15.3.?

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, jos se maistuu hyvälle

Vierailija
2/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei näy homepilkkuja, eikä haise ja maistu pahalle, niin syö pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin. On niissä varmuus varaa pari kolme päivää kaikissa.

Vierailija
4/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voi, eri asia mitä siitä seuraa.

Todennäköisimmin ongelmat, jos niitä tulee, jää lieviksi tai melko lieviksi. Sitä ei tietenkään suositella, mutta kun kerran tätä kysyt, tuskin välität suosituksista. Kokeilemalla selviää.

Vierailija
5/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyy vain ihmetellä, miten ihmiskunta on enää elossa ja voi paksummin kun koskaan, kun miettii millaisissa oloissa vaikka keskiajalla ruokia säilyteltiin ja oliko silloin monellakaan varaa olla kovin nirso.

6/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laittaisin pakastimeen odottamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tietenkin voi, eri asia mitä siitä seuraa.

Todennäköisimmin ongelmat, jos niitä tulee, jää lieviksi tai melko lieviksi. Sitä ei tietenkään suositella, mutta kun kerran tätä kysyt, tuskin välität suosituksista. Kokeilemalla selviää.

Perusteellinen kuumennus paistinpannulla poistaa sen vähäisenkin riskin että jotain olisi. 

Vierailija
8/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyy vain ihmetellä, miten ihmiskunta on enää elossa ja voi paksummin kun koskaan, kun miettii millaisissa oloissa vaikka keskiajalla ruokia säilyteltiin ja oliko silloin monellakaan varaa olla kovin nirso.

No millaisissa säilytettiin, ei ollut jääkaappia vai?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi. Ei se viimeinen käyttöpäivä ihan huvikseen siinä ole. Parasta ennen on taas asia erikseen. Haistamalla tai maistamalla ei voi havaita ruokamyrkytystä aiheuttavia mikrobeja.

Vierailija
10/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tietenkin voi, eri asia mitä siitä seuraa.

Todennäköisimmin ongelmat, jos niitä tulee, jää lieviksi tai melko lieviksi. Sitä ei tietenkään suositella, mutta kun kerran tätä kysyt, tuskin välität suosituksista. Kokeilemalla selviää.

Perusteellinen kuumennus paistinpannulla poistaa sen vähäisenkin riskin että jotain olisi. 

Harhaluulo. Ei tee pilaantuneesta ruoasta syömäkelpoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huvipuistohullu kirjoitti:

Mä laittaisin pakastimeen odottamaan.

Raikastumaan...?

Vierailija
12/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyy vain ihmetellä, miten ihmiskunta on enää elossa ja voi paksummin kun koskaan, kun miettii millaisissa oloissa vaikka keskiajalla ruokia säilyteltiin ja oliko silloin monellakaan varaa olla kovin nirso.

Kyllähän ruokamyrkytyksiin kuoltiin, tai saatiin loisia yms. Vastustuskykykin oli jatkuvan altistuksen takia kovempi. Ei siis suurikaan ihme, tuo mitä ihmettelet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan sen syödä vaikka juhannuksena. Makuasioista kun ei voi kiistellä.

Vierailija
14/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä söisin jos ei haise tai maistu kummalliselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tietenkin voi, eri asia mitä siitä seuraa.

Todennäköisimmin ongelmat, jos niitä tulee, jää lieviksi tai melko lieviksi. Sitä ei tietenkään suositella, mutta kun kerran tätä kysyt, tuskin välität suosituksista. Kokeilemalla selviää.

Perusteellinen kuumennus paistinpannulla poistaa sen vähäisenkin riskin että jotain olisi. 

Mikrobien tuottamat toksiinit eivät tuhoudu kuumennettaessa.

Vierailija
16/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voi, jos se on säilytetty koko ajan ohjeiden mukaisesti eikä haise tai maistu omituiselle. Empiirisen tutkimukseni mukaan mikään ruokalaji ei mene pilalla viimeisenä käyttöpäivänään kello 24.00, vaan on useimmiten täysin nautittavaa vielä viidenkin päivän jälkeen.

Vierailija
17/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko maksalaatikko niin arvokas ruoka, että sen takia kannattaa riskeerata terveytensä?

Vierailija
18/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoliksi pilaantunutta maksaa, yöhh.

Vierailija
19/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siinä näkyy hometta tai se haisee oudolta, heitä roskiin.

Itsellä on pari kertaa tullut vastaan homeinen maksalaatikko, vaikka vkp:sta oli vain vuorokausi.

Vierailija
20/33 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ainakin söisin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä neljä