kookoskerma - ällöttävää tököttiä
Hyi hitto mitä moskaa!
Älkää vaan ostako.
Melkein pelkkää kovaa rasvaa ja iljettävän
makuista.
Kommentit (8)
Ei kai sitä sellaisenaan syödä?
Hyvää esim kanakeitossa.
Käytän aasiatyyppisesti maustetussa kanakastikkeessa kerman sijasta. Nopea kuumennus ja toimii paremmin kuin tavallinen kerma ja maku erinomainen. Liika kuumennus hävittää parhaat maut/aromit.
Käytän myös joulupuurossa/uuniriisipuurossa (tai ohra), 4dl tölkki kookosmaitoa/-kermaa + vajaa litra maitoa, hidas haudutus, tunteja. Maku aivan omaa luokkaa verrattuna perinteiseen vain maidon kanssa tehtyyn.
Huomasin saman.
Ruoasta tulee todella rasvaista ja
halvan suklaan makuista 💀
Toi on pornokuvauksissa ihan hyvää tavaraa lisämälliksi esim. kasvojen kuorruttamiseen.
Tule jo 2020-luvulle rasvakäsityksesi kanssa. Tyydyttyneet rasvat eivät ole haitallisia, vaan turvallista ravintoa.
Jos et pidä kookoskermasta, käytä kuohukermaa.
Vierailija kirjoitti:
Tule jo 2020-luvulle rasvakäsityksesi kanssa. Tyydyttyneet rasvat eivät ole haitallisia, vaan turvallista ravintoa.
Jos et pidä kookoskermasta, käytä kuohukermaa.
Palmurasvoissa ei ole arvokkaita rasvahappoja. Siis 100prosenttista roskaa ja tyhjiä kaloreita.
Onko sitä nyt pakko sitten käyttää, jos siitä ei tykkää?
sulla on maku sormessa ja sormi on ollut...sanonko missä
Kookosmaito ja kookoskerma antavat hyvän säväyksen orientti euokaan