Mitä voi tehdä puolukkasurvoksesta?
Sitä on monta rasiaa pakkasessa, eikä vispipuuroakaan jaksa syödä joka päivä...
Kommentit (9)
ja laita päälle kermaviili-puolukka-omena täyte.
Omena makeuttaa kivasti (sekä sokeri!) makua.
itse teen aina pitkon ja sinne väliin puolukkaa
puolukkakiisseli ja kermavaahto....
puolukkapiirakka pullapohjalla...
40-luvun herkkua. Mutta meidän lapset tykkää.
Sotke isoja kauraryynejä, puolukkaa ja sokeria. Anna vetäytyä. Syö maidon kanssa.
maitorahkaa, kermavaahtoa ja sokeria oman maun mukaan.
jota voi käyttää vaikka unelmäkääretortun täytteeksi. Ja kyllä sitä puolukkarahkaa syö mielellään jälkkäriksikin. On terveellistäkin. RUispuolukkapuuro on namia! Sitten ruoaksi jotain minkä lisukkeeksi sopii, eli pinaattilettuja, poronkäristystä, lihapullia jne.... Puolukka on hyvää! Ja jos et käyttöä keksi niin tuo mulle vaikka tänne Espooseen :)
siivilöi kuoret pois ja tarjoa kuumana jäätelön kanssa jopa meidän nirppanokka ruuasta ronkeli poika piti.
Siis laitat uunivuokaan puolukkasurvosta, päälle lurautat siirappia ja kanelia.
Sitten teet kaurapäällysteen-> kaurahiutaleita, voita ja vaniljasokeria (&sokeria, jos haluat)ja vielä kanelia pinnalle ja uuniin! Nam :p