Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

No, oletteko syöneet tänään KÄSINLYPSETTYÄ mätiä?

Vierailija
01.01.2021 |

Eikö kuulostakin ihanalta?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä kalan mätiä se mahtoi olla? Kaviaaria kenties?

Muikunmätiä oli meillä. Mutta se ei ole kyllä käsin lypsettyä vaan puserrettu puhkomisen (=perkaus) jälkeen kurkun kautta ulos. Ihan omin kätösin sen kyllä tein.

Vierailija
2/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minkä kalan mätiä se mahtoi olla? Kaviaaria kenties?

Muikunmätiä oli meillä. Mutta se ei ole kyllä käsin lypsettyä vaan puserrettu puhkomisen (=perkaus) jälkeen kurkun kautta ulos. Ihan omin kätösin sen kyllä tein.

Ei ollut kaviaaria, vaan lohen mätiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta menee ruokahalu, jos mainostetaan mädin olevan käsinlypsettyä. Mäti on muuten hyvää.

Vierailija
4/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se tarkoittaa? Että eläviltä kaloilta se jotenkin lypsetään ja sen jälkeen kala jatkaa elämäänsä? Sorry jos kysyn tyhmiä.

Vierailija
5/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä se tarkoittaa? Että eläviltä kaloilta se jotenkin lypsetään ja sen jälkeen kala jatkaa elämäänsä? Sorry jos kysyn tyhmiä.

En itse asiassa tiedä. Minulle vain moneen kertaan mainostettiin mädin olevan käsinlypsettyä. ap

Vierailija
6/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minkä kalan mätiä se mahtoi olla? Kaviaaria kenties?

Muikunmätiä oli meillä. Mutta se ei ole kyllä käsin lypsettyä vaan puserrettu puhkomisen (=perkaus) jälkeen kurkun kautta ulos. Ihan omin kätösin sen kyllä tein.

Ei ollut kaviaaria, vaan lohen mätiä.

No ei käy kyllä kateeksi. Muikun ja siianmäti kyllä maistuis mutta on niin turkasen kallista. Kaviaarista en voi kuin haaveilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä se tarkoittaa? Että eläviltä kaloilta se jotenkin lypsetään ja sen jälkeen kala jatkaa elämäänsä? Sorry jos kysyn tyhmiä.

En itse asiassa tiedä. Minulle vain moneen kertaan mainostettiin mädin olevan käsinlypsettyä. ap

Kuka mainostaa.

Toi käsinlypsy tehdään kalanviljelylaitoksen emokaloille. Mutta ei se siinä vaiheessa, siis kutukypsänä ja juoksevana ole enää parhaimmillaan vaan vetisen öljyistä.

En usko, että kaupan tiskin lohen mäti on käsinlypsettyä. Eiköhän se perkauksessa oteta talteen.

Vierailija
8/8 |
01.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uusimpien tutkimuksien mukaan jäykästä vonkaleesta lypsetty maitiaisneste muodostaa tuoreena mille tahansa pinnalle tehokkaasti koronalta suojaavan kalvon.