himalajan suolassa myrkyllisiä aineita
https://www.iltalehti.fi/elintavat/a/b9c6bd51-210a-4faa-bdb8-8b300b4e34…
Vieläkö joku hörhö syö tätä? Joskus aikaisemminkin jo todettiin että punainen väri johtuu ruosteesta, eli rautaa sellaisessa muodossa, josta elimistö ei pysty käyttämään sitä. Sama kuin nuolisi ruostunutta rautatankoa.
Samoin muut mineraalit ovat lähinnä epäpuhtauksia.
Kommentit (9)
Epäpuhtauksia on suurinpiirtein kaikessa mitä syödään kun tarpeeksi tarkasti mitataan. Banaanit on radioaktiivisia, kaloissa on vaikka mitä myrkkyjä (niistä on jo ihan terveyssuosituksia annettu määristä mitä ei kannata ylittää). Riisissä on arseenia ja muuta mukavaa.
Edelleen, ne eivät ole ongelma koska ne määrät ovat häviävän pieniä. Idiootit kuten aloittaja lukee että "polonium, ruoste" eli kuolema tulee heti jos syö Himalajan suolaa. Iltapäivälehden lööpeistä ihmiset kuten AP ammentavat tietonsa. Muuhun ei riitä aivokapasiteetti.
Himalajan suolassa on myös muun muassa alumiinia, elohopeaa, lyijyä ja poloniumia. Mahtaakohan Muinaismuijalla olla jo himalajan suolan käytöstä lyijymyrkytys???
Terveellisempää se on kuin nämä pöytäsuolat paakkuuntumisenestoaineineen.
Tästä muinaismuijalle kirjoitti:
Himalajan suolassa on myös muun muassa alumiinia, elohopeaa, lyijyä ja poloniumia. Mahtaakohan Muinaismuijalla olla jo himalajan suolan käytöstä lyijymyrkytys???
:DDDdd
Miksi sitä myydään ruokiin, jos on myrkyllisiä aineita? Onko muitakin vastaavia valmisteita myynnissä.
Ihan tavallinen jodioitu suola on terveellisintä ihmiselle, sekin pienissä määrin. Kilpirauhaselle on hyväksi että saa jodia sopivan määrän ja sitä on nykyruokavaliossa ilmeisesti vähemmän kuin vuosikymmeniä sitten. Ihmisiä on helppo höynäyttää kaikenlaisilla trendituotteilla.
Meneekö hampaisiin myös tuo väri, hähhää. 👄👅