Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyviä, edullisia ja helppoja ruokavinkkejä kolmen hengen perheelle?

Vierailija
03.02.2020 |

Olisko kellään?

Kommentit (102)

Vierailija
1/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvissosekeitot

Vierailija
2/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuudelit ja kalapuikot

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki pataruuat, laatikot, keitot nyt ainakin.

Tulee myös edullisemmaksi tehdä ainakin 2 pvän ruuat kerralla, säästää aikaakin. Ylijääneet ruuat pakastan ja taas on joku kiirepäivä pelastettu.

Vierailija
4/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Martoilla on sekä keittokirja että reseptejä.

Halpaa saa kun hyödyntää kausituotteita ja tarjouksia.

Vierailija
5/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuntuu että ne perusruoat on käyty jo läpi moneen kertaan. Ap

Vierailija
6/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu että ne perusruoat on käyty jo läpi moneen kertaan. Ap

No sitten lähde liikkeelle vaikka raaka-aine edellä.

Yhteishyvässä ja Pirkka-lehdessä monesti helppoja arkiruokia mutta pienillä muunnoksilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No minä haen netistä ja youtubesta lisäideoita. Viikonloppuna tein mm linssikeittoa (Lidlissä on halpaa linssiä ja koskenlaskijat oli aiemmin tarjouksessa ja sekaan panin Cittarin tarjousavocadon) ja vietnamilaisia kesärullia ja bataattiranskalaisia (bataatit Cittarissa tarjouksessa) ja tonnikalapihvejä (tonnikalat hamstrattu kaappiin K-marketin tarjouslaarista). Eilen illalla oli kana-taco-salaattia (salaatit kasvatan itse, kurkut oli tarjouksessa ja halpa juusto Lidlistä).

Tänään aamulla söivät lohibagelit. Lohi oli tarjouksessa ja bagelit Lidlin erikoistarjous.

Jne. 

K-kaupan Mitä tänään syötäisiin -pätkissä on usein hyviä vinkkejä.

Vierailija
8/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki pataruuat, laatikot, keitot nyt ainakin.

Tulee myös edullisemmaksi tehdä ainakin 2 pvän ruuat kerralla, säästää aikaakin. Ylijääneet ruuat pakastan ja taas on joku kiirepäivä pelastettu.

Miten lasket että tulee edullisemmaksi? Vai lasketko että menee vähemmän sähköä valmistukseen? Jos kyllä, laskitko että isompaa satsia tarvitsee valmistaa ehkä pitempään, ruuan säilytys jääkaapissa vie sähköä ja sen uudelleen lämmitys myös...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
10/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikki pataruuat, laatikot, keitot nyt ainakin.

Tulee myös edullisemmaksi tehdä ainakin 2 pvän ruuat kerralla, säästää aikaakin. Ylijääneet ruuat pakastan ja taas on joku kiirepäivä pelastettu.

Miten lasket että tulee edullisemmaksi? Vai lasketko että menee vähemmän sähköä valmistukseen? Jos kyllä, laskitko että isompaa satsia tarvitsee valmistaa ehkä pitempään, ruuan säilytys jääkaapissa vie sähköä ja sen uudelleen lämmitys myös...

Jääkaappi on päällä joka tapauksessa, oli täysi tai tyhjä.

Isompien satsien tekeminen lapsiperheessä säästää ennen kaikkea aikaa (joka on kortilla) ja vaivaa (jota riittää muutenkin).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu että ne perusruoat on käyty jo läpi moneen kertaan. Ap

Gulassi, stroganoff, pulled pork, myskikurpitsa-chorizopata, Igorin kana (paistinpannulla tai uunissa), shepherds pie, kasvislasagne, chili sin carne, peruna-kukkakaali-linssicurry, pienet possupihvit rosmariini-kermakastikkeessa ja uunijuurekset. Tuossa nyt muutama, noilla selviäisi jo pari viikkoa. 

Mutta ehkä nuo on jo teilläkin perusruokina. 

Vierailija
12/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu että ne perusruoat on käyty jo läpi moneen kertaan. Ap

Pelkästään ihan tavallisia kotiruokia on niin paljon olemassa, että voi syödä eri ruokaa vaikka vuoden jokaisena päivänä. Käy vaikka kirjastosta hakemassa pari keittokirjaa josset muuta keksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No minä haen netistä ja youtubesta lisäideoita. Viikonloppuna tein mm linssikeittoa (Lidlissä on halpaa linssiä ja koskenlaskijat oli aiemmin tarjouksessa ja sekaan panin Cittarin tarjousavocadon) ja vietnamilaisia kesärullia ja bataattiranskalaisia (bataatit Cittarissa tarjouksessa) ja tonnikalapihvejä (tonnikalat hamstrattu kaappiin K-marketin tarjouslaarista). Eilen illalla oli kana-taco-salaattia (salaatit kasvatan itse, kurkut oli tarjouksessa ja halpa juusto Lidlistä).

Tänään aamulla söivät lohibagelit. Lohi oli tarjouksessa ja bagelit Lidlin erikoistarjous.

Jne. 

K-kaupan Mitä tänään syötäisiin -pätkissä on usein hyviä vinkkejä.

Miksi tätä on alapeukutettu???

Vierailija
14/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikki pataruuat, laatikot, keitot nyt ainakin.

Tulee myös edullisemmaksi tehdä ainakin 2 pvän ruuat kerralla, säästää aikaakin. Ylijääneet ruuat pakastan ja taas on joku kiirepäivä pelastettu.

Miten lasket että tulee edullisemmaksi? Vai lasketko että menee vähemmän sähköä valmistukseen? Jos kyllä, laskitko että isompaa satsia tarvitsee valmistaa ehkä pitempään, ruuan säilytys jääkaapissa vie sähköä ja sen uudelleen lämmitys myös...

Itseasiassa annoksen koolla ei ole merkitystä kypsennyksessä, sama aika menee. Ja seuraavana päivänä lämmitykseen vain murto-osa siitä mitä menisi uuden valmistukseen. Tuleehan siitä säästöä:) Ja jääkaappi on tosiaan aina päällä, sama onko siellä kypsennetty vai raaka ruoka(aines)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No minä haen netistä ja youtubesta lisäideoita. Viikonloppuna tein mm linssikeittoa (Lidlissä on halpaa linssiä ja koskenlaskijat oli aiemmin tarjouksessa ja sekaan panin Cittarin tarjousavocadon) ja vietnamilaisia kesärullia ja bataattiranskalaisia (bataatit Cittarissa tarjouksessa) ja tonnikalapihvejä (tonnikalat hamstrattu kaappiin K-marketin tarjouslaarista). Eilen illalla oli kana-taco-salaattia (salaatit kasvatan itse, kurkut oli tarjouksessa ja halpa juusto Lidlistä).

Tänään aamulla söivät lohibagelit. Lohi oli tarjouksessa ja bagelit Lidlin erikoistarjous.

Jne. 

K-kaupan Mitä tänään syötäisiin -pätkissä on usein hyviä vinkkejä.

Miksi tätä on alapeukutettu???

Ilmeisesti kaikille ruoanlaitto ei ole helppoa. :)

Vierailija
16/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuntuu että ne perusruoat on käyty jo läpi moneen kertaan. Ap

Entä sitten? Ruoka on polttoainetta eikä siitä pitäisi tuollaista hikeä ottaa.

Vierailija
17/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on viikossa yksi puuropäivä (riisi, manna, chia, kaura, ohra, vatkattu puolukka puuro), kuten keitto- (linssi, pinaatti, kasvissose...) ja laatikkopäiväkin (makaroni, kaali...) Toisina päivinä kana/kala/jauheliharuoka ja yhtenä valmisruoka sekä sunnuntaisin helppo saunaruoka.

Vierailija
18/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on hyväksi todetut reseptit mm.48 kanaruokaan. Yksi helpoista on latoa broilerin nuijat vuokaan. Sitten sulatetaan vähän voita, siihen lisätään ensin hunajaa(liukenee), sitten reilusti sinappia, currya ja sitruunanmehua, lisään vielä öljyäkin, jotta kastiketta on runsaasti. Sitten vain kastike nuijien päälle ja uuniin. Yleensä meillä tarjotaan tämän kanssa bulguria tai riisiä.

Vierailija
19/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikki pataruuat, laatikot, keitot nyt ainakin.

Tulee myös edullisemmaksi tehdä ainakin 2 pvän ruuat kerralla, säästää aikaakin. Ylijääneet ruuat pakastan ja taas on joku kiirepäivä pelastettu.

Miten lasket että tulee edullisemmaksi? Vai lasketko että menee vähemmän sähköä valmistukseen? Jos kyllä, laskitko että isompaa satsia tarvitsee valmistaa ehkä pitempään, ruuan säilytys jääkaapissa vie sähköä ja sen uudelleen lämmitys myös...

Itseasiassa annoksen koolla ei ole merkitystä kypsennyksessä, sama aika menee. Ja seuraavana päivänä lämmitykseen vain murto-osa siitä mitä menisi uuden valmistukseen. Tuleehan siitä säästöä:) Ja jääkaappi on tosiaan aina päällä, sama onko siellä kypsennetty vai raaka ruoka(aines)

Meillä tykätään tuoreesta ruuasta.

Vierailija
20/102 |
03.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No minä haen netistä ja youtubesta lisäideoita. Viikonloppuna tein mm linssikeittoa (Lidlissä on halpaa linssiä ja koskenlaskijat oli aiemmin tarjouksessa ja sekaan panin Cittarin tarjousavocadon) ja vietnamilaisia kesärullia ja bataattiranskalaisia (bataatit Cittarissa tarjouksessa) ja tonnikalapihvejä (tonnikalat hamstrattu kaappiin K-marketin tarjouslaarista). Eilen illalla oli kana-taco-salaattia (salaatit kasvatan itse, kurkut oli tarjouksessa ja halpa juusto Lidlistä).

Tänään aamulla söivät lohibagelit. Lohi oli tarjouksessa ja bagelit Lidlin erikoistarjous.

Jne. 

K-kaupan Mitä tänään syötäisiin -pätkissä on usein hyviä vinkkejä.

Linssikeitto on niin hyvää, että siihen lisättävät juustot ja avokadot eivät ainakaan paranna makua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi yksi