Miksi nuo mikroateriat on niin pieniä?
Kommentit (50)
Jospa ne onkin laskettu niin, että niissä on just sopivat kalorit. En syö eineksiä. Mielummin teen salaatin kanalla kuin otan jonkun lihapullat ja muusin. Tulee vaan kiukkuiseksi.
Johtuu varmaan siitä nimestä. Mikro tarkoittaa pientä.
Osta makroaterioita ja laita ne makroaaltouuniin
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Miksi syöt ultaraprosessoitua sontaa jota ei edes voi kutsua ruuaksi. Hirvee haju työpaikallakin lounastilassa aina. Alemman tason tyypit syö noita
Niitä voi ostaa kaks ja laittaa ne lautaselle.
Juuri sopiva määrä. Ei tarvii ahnehtia enempää ja lihoa vielä enemmän. Ja se mikro tulee tietysti mikrossa lämmityksestä.
Vierailija kirjoitti:
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Ei iso raavas ruumiillista työtätekevä mies pärjää tuollaisella kärpäsen paskan kokoisella aterialla.
Minulla menee yleensä 3-4 tuommoista valmisateriaa kerralla että nälkä lähtee.
Vierailija kirjoitti:
Miksi syöt ultaraprosessoitua sontaa jota ei edes voi kutsua ruuaksi. Hirvee haju työpaikallakin lounastilassa aina. Alemman tason tyypit syö noita
Nyt ei ollut kyse niiden terveellisyydestä.
Vierailija kirjoitti:
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Joku 200g ei ole normaali annos paitsi jollekin taaperolle, aikuinen mies vetää sen lähemmäs kilon ruokaa yhdellä aterialla.
Vierailija kirjoitti:
Miksi syöt ultaraprosessoitua sontaa jota ei edes voi kutsua ruuaksi. Hirvee haju työpaikallakin lounastilassa aina. Alemman tason tyypit syö noita
Eikö siitä ruoasta tule ultraprosessoitua, kun valmistat sen ja varsinkin, jos lämmität sen seuraavana päivänä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Ei iso raavas ruumiillista työtätekevä mies pärjää tuollaisella kärpäsen paskan kokoisella aterialla.
Toimistotöihin ovat juuri sopivan kokoisia. Vaikka mieluummin silti käyn lounasravintolassa. Seisovista pöydistä riittää raavaallekin miehelle.
Annoskoot on muutenkin laskettu alakanttiin. Ihan sama mikä puolivalmis pata/paisto/keitto-ohje, niin annoskoon saa tuplata normaalikokoiselle aikuiselle. Ellei ole joku kostea illanvietto, missä puolet aterian energiasta tulee alkoholista. Kuka lie laatinut nämä ohjeet, on joko alkoholisti tai salasyöppö. Kukaan ei pärjää niin pienillä annoksilla oikeasti.
Niissä on niin helvetisti rasvaa, kaloreita ja ultraprosessoitua mönjää että syöjä kuolisi isompaan annokseen.
Vierailija kirjoitti:
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Nimenomaan. Tavalliselle naiselle, joka ei ole himourheilija, nuo mikroateriat ovat normaalin kokoisia. Moni on vaan tottunut liian suuriin annoksiin, niin tuo 300 gramman mikroateria tuntuu pieneltä. Ilmankos suomalaiset naiset ovat niin ylipainoisia, kun annoskoot on yhtä suuria kuin paljon urheilevalla miehellä.
Opettele laittamaan ruokaa, luuseri
Vierailija kirjoitti:
Ne ovat normaaleja aterikokoja. Joku voi olla tottunut isompiin annoksiin.
Miten niin? Aikuinen keskiraskasta työtä tekevä mies tarttee lounaaksi kaksi-kolme noita mini rasioita Funtsi itte, 300g= kolme desiä vettä, vähän yli juoma lasillinen. Joku Saarioisten keitto "aterian" paino on 300g. Sama Suomeksi: Kun osa on kiinto tavaraa, perunaa ym. ei siinä ole juurikaan syötävää, suurin osa nestettä. Halvemmaksi tulee ku otat hanasta juomalasillisen kylmää vettä...Itte oon naureskellut että enää 15-20 vuotta, niin jossain leikkele pakkauksessa ei ole jäljellä kuin haju...
Mikro = pieni