Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko tonnikalapasta säilyy jääkaapissa?

Vierailija
17.11.2018 |

Unohdin 5 päivää sitten tehdyn tonnikalapastan jääkaappiin, nyt mietin voiko sitä enää laittaa pakastimeen? Näyttää ja tuoksuu ihan normaalilta, ehkä vähän näyttää ns "limaiselta", mutta voiko johtua öljystä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhden päivän vain.

Vierailija
2/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Roskiin vaan. Terveisin italialaisen vaimo. Pasta syödään heti, ei sitä lämmitellä seuraavana päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Roskiin vaan. Terveisin italialaisen vaimo. Pasta syödään heti, ei sitä lämmitellä seuraavana päivänä.

Höpölöpö. Tai heupeu leupeu.

T. Ranskalaisen vaimo

Vierailija
4/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pakastaisin tonnikalaruuat viimeistään seuraavana päivänä. En tiedä mitään niin inhottavaa makua kuin ei-tuore kala. Maistuu eltaantuneelta. Tuo viisi päivää on jo hurja, älä syö.

Vierailija
5/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten tähän keskusteluun liittyy minkä maalaisia äijiä teillä on:D

T. Suomalaisen vaimo

Vierailija
6/7 |
17.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, eli roskiin menee. Harmittaa kyllä heittää ruokaa roskiin, mutta oma moka kun unohdin jääkaappiin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen saanut aikanaan helkkarinmoisen ruokamyrkytyksen neljä päivää vanhasta tonnikalapastasta. Melkein arvasin ettei kannata syödä, mutta söinpä kuitenkin rahapulassa. Kala ei säily kauaa. Maaeläimenkin lihalle tuo aika on liikaa.

Toki se on arpapeliäkin, että millainen mikrobikasvusto milloinkin ehtii tuossa ajassa kasvamaan, sekä tottakai ihmisissä on eroja.

Mutta opin kerrasta etten enää ota sitä riskiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme neljä