Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ti tehty bolognesekastike vielä tänään syöntikunnossa?

Vierailija
02.08.2018 |

Neuroottinen jauhelihan suhteen, vaikka kypsänä onkin säilytetty...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

On.

Vierailija
2/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysyit tätä myös tiistaina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olet säilyttänyt tarpeeksi viileässä jääkaapissa. Näillä helteillä kannattaa pitää kylmäsäilytyksestä huolta.

Vierailija
4/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole. Vastasin jo tiistaina että bolognese säilyy 45 minuuttia hyvänä ja sen jälkeen se on heitettävä pois. Montako kertaa haluat saada samat vastaukset?

Vierailija
5/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jäähdytit nopeasti, olet säilyttänyt alle 5 asteessa, lämmität kunnolla (voi vaikka kiehauttaakin) ja puhutaan tämän viikon tiistaista sekä ruoka näyttää ja haisee normaalilta, lienee kastike syömäkelpoista. Itse pidän rajana 5 päivää.

Vierailija
6/6 |
02.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyy vaikka viikon kunhan on jäähdytetty tarpeeksi nopeasti, mikä on toki haasteellista tällä säällä. Ja kannattaa pitää huolta muutenkin siitä, että jääkaappi on tarpeeksi kylmälle säädetty. Se liha ei siinä pilaannu nopeiten vaan jos mukana kastikkeessa on esim. porkkanaa niin ne ovat nopeampia pilaantumaan. Tällaisten avausten jälkeen en yhtään ihmettele, että turhaa ruokahävikkiä tulee älyttömiä määriä (kuka edes kehtaa heittää lihaa roskiin/kompostiin?!).