Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pihvinpaisto-ohje 3 min/puoli oli huijausta: pihvistä tuli kuiva! Että suututtaa

Vierailija
22.07.2018 |

Entrecote-pihvi, voita (koska öljy roiskuu) ja valurautapannu. Paistoin tv-kokin ohjeen mukaan 3 min/puoli välillä käännellen, mutta yhteensä 6 min siis. Pihvi oli menettänyt kaiken mehevyytensä. Vähänkö tunsin tulleen petetyksi!

😡

Kokkipoika

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulla oli varmaan ohuempi pihvi kuin tällä tv-kokilla. 

Katsos, kun pihvin paksuus vaikuttaa kypsymisen asteeseen. 

Vierailija
2/5 |
22.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä se lähtee.

Pihvinpaisto on taito, jonka oppii vain harjoittelemalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla oli kuumempi pannu

Vierailija
4/5 |
22.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannun täytyy olla tosi kuuma ja lihan huoneenlämpöistä. Pihviä paistetaan 2-3 min, käännetään ja annetaan paistua toiset 2-3min.

Vierailija
5/5 |
22.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikea ohje on 1min/sentti/puoli. Eli jos sulla on 3cm paksu pihvi, niin silloin sen pitäisi kyllä mennä noin.

Mutta mä en ole ikinä kuullut ohjetta että pihviä pitäisi käännellä, vaan päin vastoin: ei kosketa muuta kuin sen kerran kun käännetään.

Näin mulle on aina tullut ihan loistavat pihvit.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi seitsemän