Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teen huomenna perunat kinkun kanssa?

Vierailija
05.12.2007 |

Huomenna tulossa itsenäisyyspäivän lounaalle vieraita ja kinkkua olen paistamassa. Lisäksi keitän kasviksia ja teen jonkinsortin kastikkeen.



Alkuruuaksi sienikeitto ja jälkkäriksi suklaakakku.



Mutta miten laitan perunat tuohon pääruualle? Millaiset sopisivat?

Keitänkö vain vai kentien jotain muuta?



Vinkkejä siis kaivataan

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mukavia junttipippaloita vaan teille :/

Vierailija
2/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset


Mä varmaan kuorisin ennen keittämistä ja kinkunpaistoliemestä sais maukkaan kastikkeen sipulilla höystettynä.



Ajattelitko muuten, että vielä jouluna kinkku maittaa jos sitä nyt jo vetelee ;) ? Meinaan siihen kyllästyy aika nopeesti, siis makuasia tietysti, ei millään pahalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vaan vastauksista. Vaikka enpä mitään tuollaista edes kysynyt.





Eiköhän me saada syödä mitä halutaan, tuskin se teidän päänsärkynne on.



Perunoihin vain olisin kysynyt vinkkejä. Mutta antaa olla.



osaan minä onneksi tehdä itsekkin ruokaa





t: ap

Vierailija
4/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

toinen on ihan tuoreella tillillä maustetut, kuorittuna keitetyt perusperunat. Siis ne, mitä saa hämäläisissä häissä ja hautajaisissa.



mitään paahdettuja tai uuniperunoita ei mielestäni kannata kinkun kanssa laittaa. Tulee liikaa paistettua.



Kai teillä kuitekin on jotain tuorettakin siinä pöydässä? Tai edes puolukkahilloa? Muuten tulee helposti aika tunkkaista jos kasviksetkin on vain keitetty? (niihin vois muuten sopia joku aurajuusto tai vastaava mausteeksi)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi seitsemän