Onko kukaan tehnyt turskasta graavikalaa?
Varsinaisia ohjeita en netistä löytänyt, jossain graavikalan ohjeessa oli maininta, että voi käyttää turskaa. Ei muuta. Ja sitten oli tämä eviran turskamato juttu, Suomessa ei ole esiintynyt mutta olemassa on ja voi ihmisessä aiheuttaa vähän aikaa oireita. Mitä teen, enkö tee, teenkö?
Kommentit (6)
Tätähän sä et kysynyt, mutta puistattaa pelkkä kuvitelma tuosta tuotoksesta kun jo graavi lohikin on pahaa :( Jos joku tähän vastaa, niin minäkin haluan tietää ja lukea tuon, yöks.
Vierailija kirjoitti:
Tätähän sä et kysynyt, mutta puistattaa pelkkä kuvitelma tuosta tuotoksesta kun jo graavi lohikin on pahaa :( Jos joku tähän vastaa, niin minäkin haluan tietää ja lukea tuon, yöks.
Graavi lohi on taivasten mannaa sellaisenaan ja varsinkin hyvän ruisleivän päällä (kaupassa myytävät teolliset tuotokset eivät kuulu tähän ryhmään) ja toivottavasti joku vastaa...
ap
Ihan samat ohjeet kuin siialle ja kuhalle.
Olen se vastaaja, joka todella inhoaa graavikalaa. Mutta googlasin sulle tämän, tuossa se sivussa sanotaan eli sama ohje.
up