Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kukaan tehnyt turskasta graavikalaa?

Vierailija
05.12.2017 |

Varsinaisia ohjeita en netistä löytänyt, jossain graavikalan ohjeessa oli maininta, että voi käyttää turskaa. Ei muuta. Ja sitten oli tämä eviran turskamato juttu, Suomessa ei ole esiintynyt mutta olemassa on ja voi ihmisessä aiheuttaa vähän aikaa oireita. Mitä teen, enkö tee, teenkö?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
2/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätähän sä et kysynyt, mutta puistattaa pelkkä kuvitelma tuosta tuotoksesta kun jo graavi lohikin on pahaa :( Jos joku tähän vastaa, niin minäkin haluan tietää ja lukea tuon, yöks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
4/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tätähän sä et kysynyt, mutta puistattaa pelkkä kuvitelma tuosta tuotoksesta kun jo graavi lohikin on pahaa :( Jos joku tähän vastaa, niin minäkin haluan tietää ja lukea tuon, yöks.

Graavi lohi on taivasten mannaa sellaisenaan ja varsinkin hyvän ruisleivän päällä (kaupassa myytävät teolliset tuotokset eivät kuulu tähän ryhmään) ja toivottavasti joku vastaa...

ap

Vierailija
5/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan samat ohjeet kuin siialle ja kuhalle.

Vierailija
6/6 |
05.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen se vastaaja, joka todella inhoaa graavikalaa. Mutta googlasin sulle tämän, tuossa se sivussa sanotaan eli sama ohje.

http://www.keittotaito.com/tuoresuolattu_lohi.html

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kolme