Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kakkupohjasta saa tasaisen?

Vierailija
08.02.2017 |

Minun tekemissäni ne kohoaa aina niin, että ovat 2x paksumpia keskeltä kuin sivuilta. Netissä olevissa videoissa kaikki kakkupohjat on symmetrisiä. Miten ihmeessä?

Kommentit (3)

1/3 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vedä veitsellä tasaiseksi tai laita täytettä matalampiin kohtiin enemmän.

Kakkupohja voi tasoittua itsestään ja omalla painollaan, kun kumoaa sen kupera puoli alaspäin. Tarvittaessa päälle voi laittaa jotain painoksi.

Mulla kanssa kohoaa kakkupohja keskeltä enemmän kuin reunoilta. Noilla em. keinoilla olen sitten korjaillut tasaiseksi.

Vierailija
2/3 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se haittaa jos paiston jälkeen pohja ei ole tasainen. Kun laitat täytteitä, kokoa kakku siihen paistovuokaan ja anna seistä yön yli. Seuraavana päivänä kumoa kakku tarjoiluvadille, kuorruta ja koristele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi keino, jonka olen huomannut auttavan, on jauhojen sihtaus tiheäverkkoisen siivilän lävitse pienehköissä erissä. Ei jää paakkuja, helpompi tasoittaa. Sitten tasoitan veitsellä tai nuolijalla (sellainen silikonilasta)