hyvä liikeidea ravintolalle?
Ravintola jossa tarjottaisiin lähinnä kotiruokaa ja tietysti itse tehtynä.
Joulun aikaan laatikot ym.
Kommentit (12)
No pizzaa saa joka paikasta! Mistä saa oikeita joululaatikoita joulun aikaan?
No tietysti jostain tuolla maakunnissa.
Ap,
Onko sinulla kokemusta ravintola-alasta pidemmältä ajalta? Onko realiteetteja paikkakuntasi ravintolatarjonnasta ja taloudellisista luvuista?
Idea ei kauas kanna jos muusta ei ole mitään käryä.
No tää on vasta ajatuksen asteella.
Joo hyvä idea ap! Lisäksi itse tehtyjä rapeakuorisia karjalanpiirakoita ja kalakukkoja.
Lähes joka lounasravintola tarjoaa ennen joulua joululounaan ja silloin tarjotaan jouluruoka.
Samoin joulubuffetteja on tosi monessa paikassa.
Mä tekisin rehellisen Mummolan. Ravintolan nimi voisi olla Mummola tai Aili/Aune tai vastaava.
Pieni ravintola, yksityisiä pöytiä, pehmeitä istuimia, ruutupöytäliinoja ja kenties pehmoinen upottava sohva, jossa voi juoda kupillisen kahvia.
Lounasbuffet. Ei latte macchiattoja vaan pannukahvia ja vain muutama erikoisempi juttu. Joka päivä leivot pullaa, jonka tuoksu leviää koko pieneen ravintolaan. Tärkeintä on että kotiruoka mitä teet, on huomattavasti parempaa mitä kotona tehdään ja laadukkaista aineksista. Sama koskee leivonnaisia, ei ihmeellisiä, mutta helvetin hyvänmakuisia.
Sido ne ruuat jotenkin lähialueen tuottajiin, jotka toimivat yhteistyökumppaneina "pirkkalantilan possua" ja "Korvapuusti Kylmäsen vehnämyllystä"
Onko missään jo tämänkaltaista ravintolaa? Haluaisin käydä tuollaisessa. :)
Cofeshop olisi varma myyntinen yritys mutta kun laki ei salli.
Ravintola, jossa kala olisi aina tuoretta. Haettaisiin joka aamu kalastajalta tai sitten ei tarjota ollenkaan.
Annokset voisivat olla niinkin yksinkertaisia kuin höyrytetty kala, kevyt kastike ja kasvislisäke (vaikka ruusukaaleja). Paistettuna, höyrytettynä, savustettuna...
Vierailija kirjoitti:
Mä tekisin rehellisen Mummolan. Ravintolan nimi voisi olla Mummola tai Aili/Aune tai vastaava.
Pieni ravintola, yksityisiä pöytiä, pehmeitä istuimia, ruutupöytäliinoja ja kenties pehmoinen upottava sohva, jossa voi juoda kupillisen kahvia.
Lounasbuffet. Ei latte macchiattoja vaan pannukahvia ja vain muutama erikoisempi juttu. Joka päivä leivot pullaa, jonka tuoksu leviää koko pieneen ravintolaan. Tärkeintä on että kotiruoka mitä teet, on huomattavasti parempaa mitä kotona tehdään ja laadukkaista aineksista. Sama koskee leivonnaisia, ei ihmeellisiä, mutta helvetin hyvänmakuisia.
Sido ne ruuat jotenkin lähialueen tuottajiin, jotka toimivat yhteistyökumppaneina "pirkkalantilan possua" ja "Korvapuusti Kylmäsen vehnämyllystä"
Onko missään jo tämänkaltaista ravintolaa? Haluaisin käydä tuollaisessa. :)
Täsmälleen! Jo voilla leivottu pulla on nykyaikana todellinen harvinaisuus.
Pizzeria! JA siihen listalle sitten Empire Special tuplajuustolla. On kuule kova hitti..