Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua!! Onnistuuko pullet pork suolatusta possun ulkofileestä??

Vierailija
05.12.2016 |

Ollut uunissa jo 4h ~100c mutta edelleen kova ku kivi. On kyllä tarkoitus hauduttaa vielä lisää mutta luulis jo ruvenneen vähän pehmenemään 😱

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko kuinka rasvanen pala? Ite oon pitänyt kasleriakin uunissa 6 tuntia, että tullut hyvää nyhtöä.

Vierailija
2/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai se on  jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een  lämpö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..

Vierailija
4/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliko kuinka rasvanen pala? Ite oon pitänyt kasleriakin uunissa 6 tuntia, että tullut hyvää nyhtöä.

Oli joo rasvainen pala. Mietityttää nyt jälkikäteen ku oli suolattu pala että vaikuttaako se mitenkään? Olen aikasemmin ostanut vain naturel kasleria.

Nostin hiukan lämpöä.

Ap

Vierailija
5/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

sika kirjoitti:

Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..

Oli siinä paksu rasvakerros n 3cm pinnassa. Paketissa luki että juhlafile niin googletin että on ulkofilettä.

Ap

Vierailija
6/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bullet port

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kai se on  jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een  lämpö.

Nostin lämpöä. Itse lihasta oli valunut paljon nestettä joten liemessä lillu ja lisäsin aikasemmin bbq kastiketta.

Vierailija
8/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

sika kirjoitti:

Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..

Mä saan kyllä mistä kohtaa sikaa vaan nyhtöpossua, vaikka joulukinkustakin, kun annan sen olla uunissa riittävän pitkän aikaa.   Kuumana kun kinkkua leikkaa, niin meinaa käsiin hajota. Tykkään hyvin paistetusta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä kyllä ulkofileestä tehdä, vaan kaslerista tai lavasta. Kyljestäkin olen tehnyt. Mutta ulkofile kuivuu liikaa.

Vierailija
10/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kai se on  jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een  lämpö.

Nostin lämpöä. Itse lihasta oli valunut paljon nestettä joten liemessä lillu ja lisäsin aikasemmin bbq kastiketta.

Siitä tulee kuivaa. Mä haudutan noi aina padassa mausteliemessä monta tuntia vähän kuten karjalanpaistin. Ulkofileestä ei kyllä hyvää pulled porkia tule :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulen kertomaan myöhemmin että onnistuiko :D

Vierailija
12/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian rasvaton pala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkofileestä ei onnistu. Täytyy olla rasvaa siellä lihan sisässä, jotta mureaa ja mehevää tulee.

Vierailija
14/16 |
05.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pitää laittaa valurauta pataan kannen alle tai kääriä folioon, ettei kuivu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistui oikein hyvin pullet pork, nostin lämpöä ja loppujen lopuksi oli uunissa n 8h :)

Ap

Vierailija
16/16 |
06.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onnistui oikein hyvin pullet pork, nostin lämpöä ja loppujen lopuksi oli uunissa n 8h :)

Ap

Kana-sikaako teit? Pullet on alle vuoden vanha kana. :D :D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kuusi