Apua!! Onnistuuko pullet pork suolatusta possun ulkofileestä??
Ollut uunissa jo 4h ~100c mutta edelleen kova ku kivi. On kyllä tarkoitus hauduttaa vielä lisää mutta luulis jo ruvenneen vähän pehmenemään 😱
Kommentit (16)
Kai se on jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een lämpö.
Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..
Vierailija kirjoitti:
Oliko kuinka rasvanen pala? Ite oon pitänyt kasleriakin uunissa 6 tuntia, että tullut hyvää nyhtöä.
Oli joo rasvainen pala. Mietityttää nyt jälkikäteen ku oli suolattu pala että vaikuttaako se mitenkään? Olen aikasemmin ostanut vain naturel kasleria.
Nostin hiukan lämpöä.
Ap
sika kirjoitti:
Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..
Oli siinä paksu rasvakerros n 3cm pinnassa. Paketissa luki että juhlafile niin googletin että on ulkofilettä.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Kai se on jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een lämpö.
Nostin lämpöä. Itse lihasta oli valunut paljon nestettä joten liemessä lillu ja lisäsin aikasemmin bbq kastiketta.
sika kirjoitti:
Sorry. Ei onnistu. Niskaa tai rasvaista kassleria pitää olla. Rasvaissuus on se juttu. Ulkoilu on ehkä rasvattomin kohta koko siassa. ..
Mä saan kyllä mistä kohtaa sikaa vaan nyhtöpossua, vaikka joulukinkustakin, kun annan sen olla uunissa riittävän pitkän aikaa. Kuumana kun kinkkua leikkaa, niin meinaa käsiin hajota. Tykkään hyvin paistetusta.
Ei sitä kyllä ulkofileestä tehdä, vaan kaslerista tai lavasta. Kyljestäkin olen tehnyt. Mutta ulkofile kuivuu liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kai se on jossain liemessä? Anna hautua, nosta 125 C:een lämpö.
Nostin lämpöä. Itse lihasta oli valunut paljon nestettä joten liemessä lillu ja lisäsin aikasemmin bbq kastiketta.
Siitä tulee kuivaa. Mä haudutan noi aina padassa mausteliemessä monta tuntia vähän kuten karjalanpaistin. Ulkofileestä ei kyllä hyvää pulled porkia tule :(
Tulen kertomaan myöhemmin että onnistuiko :D
Ulkofileestä ei onnistu. Täytyy olla rasvaa siellä lihan sisässä, jotta mureaa ja mehevää tulee.
Se pitää laittaa valurauta pataan kannen alle tai kääriä folioon, ettei kuivu.
Onnistui oikein hyvin pullet pork, nostin lämpöä ja loppujen lopuksi oli uunissa n 8h :)
Ap
Vierailija kirjoitti:
Onnistui oikein hyvin pullet pork, nostin lämpöä ja loppujen lopuksi oli uunissa n 8h :)
Ap
Kana-sikaako teit? Pullet on alle vuoden vanha kana. :D :D
Oliko kuinka rasvanen pala? Ite oon pitänyt kasleriakin uunissa 6 tuntia, että tullut hyvää nyhtöä.