Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Taivaallista ruokaa näppituntumalta.
06.10.2016 |
Siis kävin kaupassa ja siellä oli tyrkyllä perhetilan pehmeän pippurinen broilerin fileeleike ja espanjalainen parsakaali; no niitä ostin.
Itse ruuan laitto. Laitoin broilerit voissa kattilaan kypsymään ja vähän pienensin niitä. Sen jälkeen kerma, sipuli, rikottuja ohraryynejä n. 2 dl (luomu) ja hieman broileriliemikuutiota sekaan ja haudutusta puoli tuntia. Sitten parsakaali pilkottuna ja taas haudutusta n. puoli tuntia... MAISTUU TODELLAKIN... .. .
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Mammat taitaa syödä makaronia ja makkaraa.
ap.