Kun suomalainen arvostelee ravintolaruuan tasoa,
tärkein asia on annoksen koko. Riippumatta siitä, mitä se ruoka on. Jos haluaa suosituksia hyvästä lounaspaikasta, sanotaan: "Se on hyvä paikka, siellä on isot annokset"
Miksi ruuassa arvostetaan vain määrää, ei laatua?
Sama määrän arvostus näkyy myös kun halutaan laihduttaa. Syödään kaikkea mahdollista vähäkalorista, että saisi syödä mahdollisimman paljon.
Eikö kuitenkin se syömisen vähentäminen olisi parempi vaihtoehto?
Kommentit (2)
Onhan se typerää. Tosin monet on totutettu koulussa ahmimaan niin nopeasti ettei makujen sinffoniaa ehdi erottamaan. Joskus hyväkin annos pilataan liiallisella määrällä. Ravintolat voisivatkin kysyä haluaako paljon vai vähän lisäkkeitä (riisiä, perunaa , pastaa) jne.
Juuri tuon takia fine dining on vihoviimeistä porvarihomostelua. Ruoka on ensisijaisesti ruokaa, ei mikään vitun elämys. Nälkä pitää lähteä.