Piti ihan laittaa rasvaa leivän päälle kun tuorejuusto loppu. Miten tollasta on voinu joskus syödä
Hirveen makuista :/
Oon kyllä mieluummin ilman leipää kuin syön sitä rasvan kanssa
Kommentit (35)
Sehän riippuu siitä, mitä rasvaa laitoit.
Miten joku kykenee syömään tuorejuustoa leivän kanssa? Jotkut suolakeksit vielä ymmärrän. Tuorejuustohan pilaa ja peittää täysin leivän maun. Ap varmaan on niitä ihmisiä, jotka käyttävät mausteitakin niin paljon, ettei varsinaisesta ruuasta maista mitään.
Kokojyväpaahtoleipää ja oikeaa voita <3
No syö leipä ilman rasvaa, pöhkö! Ei ne tuorejuustotkaan mitään makujyräyksiä ole, eivät varsinkaan kevytversiot. On kuin kuminpalaa yrittäisi narskuttaa. Ja vielä: eikö löytynyt tomaattia tai kurkkua tai vaikkapa porkkanaraastetta jääkaapista. Niitä olisit voinut levittää leivällesi, jos kerran oikea voikin saa sinut yököttelemään. Siinä se taas ylimielisyys kukkiin!
Mietin samaa ku vedin pari viikkoa ruisleipää avocadolla jonka jälkeen päälle vähän mini låttaa ja juustoa....juu ei enää:D
Voita olla pitää, tai edes voimariinia.
Maa kutsuu, PIMPOM. Tuorejuustossa ei veden ja rasvan lisäksi ole kuin ripaus hiilihydraatteja ja proteiineja ;-)
No jotenkin ymmärrän.. Riippuu toki mitä "voita" laittaa, kaikki kevytmargariinithan nyt on ihan kamalia, kun taas oikea suolattu voi ja joku Oivariini maistuvat ainakin mulle. Asun ulkomailla ja täältä on tosi vaikea löytää suolattua voita. T. Voideltuja hapankorppuja ikävöivä
Tuorejuusto on lähes 100% veteen emulgoitua RASVAA!
No hyi oksennus joku tuorejuusto...
Vuoden noloin avaus? Rasvaahan se tuorejuusto on.
Tuorejuustossa on huonoja rasvoja, margriinissa hyviä. Siinä se ero noin kärjistäen.
Vierailija kirjoitti:
Tuorejuustossa on huonoja rasvoja, margriinissa hyviä. Siinä se ero noin kärjistäen.
Mitähän hyvää rasvaa siinä margariinissa on?
Vierailija kirjoitti:
Tuorejuusto on lähes 100% veteen emulgoitua RASVAA!
Yleensä kaikki maitotuotteet on. Kuten ap aloituksessaan väittää, tässä voidaan puhua kahdesta eri tuotteesta, juustosta ja margariinista. Joku mainitsi myös voin.
Tuorejuusto ei tunnu suussa rasvaiselta, rasva leivän päällä jättää suuhunkin kamalan maun.
Ei se ennen haitannut kun söi leivät rasvalla, tosi pitkään syönyt tuorejuustolla niin tottakai se rasva tuntuu pahalta
Ap
Voi Jeesus näitä itse itsensä ylentäjiä
Mullakin oli nuorempana tuollainen diivailu-vaihe että söin vain tuorejuustoa leivällä. Sitten muutin pois kotoa ja tajusin kuinka kalliiksi se tuli, nykyään kelpaa ihan rainbown margariini.
Vierailija kirjoitti:
No jotenkin ymmärrän.. Riippuu toki mitä "voita" laittaa, kaikki kevytmargariinithan nyt on ihan kamalia, kun taas oikea suolattu voi ja joku Oivariini maistuvat ainakin mulle. Asun ulkomailla ja täältä on tosi vaikea löytää suolattua voita. T. Voideltuja hapankorppuja ikävöivä
Ei ole kuin yhdenlaista voita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuorejuustossa on huonoja rasvoja, margriinissa hyviä. Siinä se ero noin kärjistäen.
Mitähän hyvää rasvaa siinä margariinissa on?
Kasviöljyä.
Jep, ja vieläpä jotain kevytmargariinia tai muuta kevytlevitettä.