Ihmiset, jotka rahtaavat ruispaloja yms. ulkomaanreissulleen :D
Kommentit (96)
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä.
Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
Miksei voi viedä. Minäkin olin 3 viikkoa vuokramökillä, ja tarjola lähinnä vaaleaa leipää, korkeintaan täysjyvävehnäleipää.
Oltiin jokunen vuosi sit Alanyassa (joojoo wt-kohde mut aurinkoa siellä ainakin oli). Samassa huoneistohotellissa oli kaksi naista alakouluikäisine lapsineen ja ne söi lähes joka päivä Suomesta tuotua hernekeittoa :D
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
Kyllähän tuo on vähän noloa. En itsekään pidä valkoisesta pullaleivästä, mutta ratkaisen asian niin, että syön sitten jotain muuta kuin leipää aamiaisella. Esimerkiksi munakasta saa lähes kaikkialta. Hankalinta on aamiaisen suhteen maissa, joissa on tapana syödä kakkuviipale, suklaacroissant tai jokin muu makea leivonnainen aamiaiseksi, eikä muuta ole tarjolla. Olen todella kaikkiruokainen, mutta en vain saa mitään makeaa alas aamiaisella. Tällöin olen saattanut ostaa hotellihuoneeseen täysjyväleipää (saa nykyään kaikkialta) ja esimerkiksi tuorejuustoa.
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]
Siis olio&pepe
Söisitkö siis pastaa 3 viikkoa? Me olemme syrjäseudulla vuokramökillä, joten ei siellä hirveä määrä laadukkaita ravintoloita ole.
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]Hiilarimössöä... Katoppa ympärilles vähän onko italialainen 60 v nainen ikäistään nuoremman näköinen
Asuin lapsena Marokossa kesän ja eniten tuli ikävä ruisleipää ja salmiakkia. :D
Miten se on aloittajalta pois, jos jollakulla on matkalaukussaan ruisleipää? =D
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:42"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]Hiilarimössöä... Katoppa ympärilles vähän onko italialainen 60 v nainen ikäistään nuoremman näköinen
[/quote]
Ja pitäisikö olla? Miksi?
En ymmärrä mäkään mutta kukin tyylillään... no mä en tykkääkään ruisleivästä ja syön sitä äärimmäisen harvoin, ehkä pari kertaa vuodessa sillivoileipää.
Laukussa leipää ja piimää vaan...
Me matkustetaan paljon eikä olla tähän asti raaahattu leipää mukana. Nyt kuitenkin mies sanoi että seuraavalle reissulle ottaa mukaan, kun ei kestä sitä vatsan reistailua mikä hänelle tulee ilman ruista.
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:42"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]Hiilarimössöä... Katoppa ympärilles vähän onko italialainen 60 v nainen ikäistään nuoremman näköinen
[/quote]
Mut toisaalta Sardiniassa asuu maailman pitkäikäisimpiä ja terveimpiä vanhuksia...
(Ei siis kaikkein pitkäikäisimpiä, mutta lähellä.)
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 14:00"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:42"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]Hiilarimössöä... Katoppa ympärilles vähän onko italialainen 60 v nainen ikäistään nuoremman näköinen
[/quote]
Mut toisaalta Sardiniassa asuu maailman pitkäikäisimpiä ja terveimpiä vanhuksia...
(Ei siis kaikkein pitkäikäisimpiä, mutta lähellä.)
[/quote]
tai niuillä on huono väestökitjanpito...Kreikassakin tilastojen mukaan eletään pitkään, kun moni jo kauan aikaa sitten kuollut elää paperilla vielä ja nostaa eläkettä...
Mimä ainakin rahtaisin esim. Koreaan ruisleipää, salmiakkia ja Fazerin suklaata. Korealaiset tykkäävät näistä, mutta niitä ei saa siellä.
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:42"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.07.2015 klo 13:30"]
Ruisleivän rahtaamisen ymmärrän täysin. Monissa maissa on leipä täysin valkoista ja itse en ainakaan pidä siitä. Muuten en suomiruokaa reissuilla kaipaa ja välttelen sitä viimeiseen asti kuten myös perinteisiä pizza-pastaruokia.
[/quote]
No kyllä mä Italiassa syön pastaa ja pizzaa, on ne vähän eri kuin meikäläiset makaronilaatikko ja Oetkerin pakastepizza:D Pasta con sarde, Sarazena, Ravioli salvia&burro.... pasta sale&pepe... satoja ihania ruokalajeja!
[/quote]Hiilarimössöä... Katoppa ympärilles vähän onko italialainen 60 v nainen ikäistään nuoremman näköinen
[/quote]
Kyse on lomasta. L-O-M-A-S-T-A. Ota ihan rennosti, edes se viikko vuodessa.
Mistä ap tietää, että jotkut tekevät näin? Kenties itse yksi näistä? Vai kyttäätkö ihmisten laukkuihin ja hotellihuoneisiin?
Eikö saisi rahdata? Monesti ulkomailla leivät on vaan vaaleaa pullamössöä, joka ei maistu hyvältä. Jos joku haluaa viedä mukanaan ruisleipää niin siitä vaan, miten se sua häiritsee?