Miten joku pystyy syöttämään lapsilleen esim. kaupan valmiita kananuggetteja tai ranskalaisia yms.
Ihan hirveetä kamaa! Ravintoarvoltaan täysin nolla-arvoista vatsan täytettä. Oletteko tietoisia, miten ja missä ne on tehty ja mitä pitävät sisällään.
Armahtakaa lastenne kehittyviä aivoja ja antakaa heille puhdasta ja aitoa ruokaa!
Kommentit (285)
http://sundqvist.blogspot.com/2010/01/tyydyttyneet-rasvat-eivat-ole.html
Uusin tutkimus. Lääketieteen tohtori ja arvostettu rasvatutkija Ronald M Krauss on maailman johtavia rasvatutkijoita.
AP, kohtuus kaikessa, sillä periaatteella ja maalaisjärjellä pääsee aika pitkälle vanhemmuudessa, myös ravitsemuksellisesti ;D
-75%-
Tänään syödään ranskanperunoita, lisäksi paistan pannulla lenkkimakkaraa ja sipuli, ehkä kananmunaakin.
En muista milloin oltais viimeksi tällänen rasvasatsi mätetty, mutta tänään se tehdään.
Toivottavasti makkara on laadukasta, eikä siitä löydy e621 aromivahvennetta: http://sundqvist.blogspot.com/2008/08/e621-maukas-lihottaja.html
Ranskalaisten päälle vielä pöytäsuolaa niin jopas on myrkyt kehissä: http://www.elisanet.fi/faro/suola/suolasta.htm
Aikuinen voi päätöksensä tehdä millä itseään myrkyttää, mutta älkää nyt hyvät ihmiset lapsillenne noita samoja myrkkyjä antako!!
Suomessa EI vedytetä rasvoja. Jos käyttää Suomessa valmistettuja ja Suomalaisista raaka-aineista tehtyjä margariineja, niistä EI SAA TRANSRASVOJA.
tai joskus historiallisen ajan alussa. Mitä luulette kivikaudella syödyn - pelkkää lihaa vai?
Kyllä kivikaudella ja metsästäjä-keräilijäkulttuuriessa on syöty hyvin pitkälle kasvikunnan tuotteita, kalaa ja munia. Punainen liha ja eläinrasvat ovat olleet pääsääntöisesti harvinaista erikoistilanteisiin liittynyttä ravintoa. ELintapa on ollut liikkuva, eli ollaan liikuttu tuntikausia ja tehty fyysistä työtä siis ravinnon hankkimiseksi, toisin kuin suuri osa ihmisistä nykyään.
kuin lehmän häntä, kun suurin osa ihmisistä syö liikaa eläinrasvaa ja jotkut hurupäät vielä propagandoi sen puolesta!
me vedettiin just itse tehtyjä lohkiksia ja possua kastiikkeessa haudutettuna? Menikö se nyt jossain vaiheessa pieleen tää menyy?
Onko tää ap kertonu, mitä ne ite syö?
ap kuvailee ruokailutottumuksiaan.
"Suomessa EI vedytetä rasvoja. Jos käyttää Suomessa valmistettuja ja Suomalaisista raaka-aineista tehtyjä margariineja, niistä EI SAA TRANSRASVOJA."
Kun tyydyttymätön kasvisrasva kuumennetaan, syntyy transrasvoja! Ja Suomessakin margariinin rasva on kuumakäsitelty.
lapsen ruokavaliosta vaikka joskus tekisi mieli. Tutun koko perhe on asteikolla lihava - lievästi ylipainoinen. Alakoululainen tyttö syö välipalaksi tyypillisesti esim. lihapiirakan. Lapsen vatsa näyttää siltä kuin olisi tukevasti raskaana! Ja ikää on vasta noin vähän. Joskus mietityttää että eikö äiti ja isä ymmärrä että tuollainen on todella tyhmää! Voiko keneltäkään mennä nykysuomessa ohi terveysvalistus tuolla lailla? Vai eikö hän vaan välitä siitä että lapsi on menossa samaa tietä kuin hän itse, ts. koko elämäkseen vakavasti ylipainoiseksi? Jollei lapsi sitten pysty itse katkaisemaan kierrettä. En voi ymmärtää. Ja sekin, että lihapiirakoista luopuminen ei tarkoita sitä että pitäisi syödä vain jotain porkkanoita. Normaali voileipäkin olisi suunatonta edistystä.
Meillä lapset eivät ole suostuneet syömään nuggetteja sen jälkeen kun näkivät Jamie Oliverin kouluruoka-ohjelmasta, mitä ne sisältävät.
Noi quinoaa.blogspot.com ja www.viidakkomies.com onkin tosi luotettavia. Yrittävät vain kaupata omia epäpäteviä palveluitaan! Huijausta moiset...
siinä vasta luotettava asiantuntija!
eihän elämästä mitään tule jos kaikkea alkaa pelkäämään ja varomaan. Lapsi joka ei koskaan eläissään ole saanut maistaa ranskalaisia, sekoaa teini-iässä ja alkaa salaa syömään VAIN ranskalaisia. Nähty on.
Kyllä roskaruokaa (eli siis epäterveellistä ruokaa) voi silloin tällöin syödä niin aikuiset kuin lapsetkin. Ei se ole niin vakavaa oikeasti. Mutta jos yrittää pääsääntöisesti syödä terveellisesti, niin varmsti hyvä tulee.
Heikkilä on tosin sentään lääkäri, eikä mikään humpuukkimaakari.
Vai moniko tekee itse piimää ja viiliä vielä? Leipää, margariiniä? Lihapullia, maksalaatikkoa? Voi voi... Kaikkea saa syödä kohtuudella ja vaihtelevaa ruokaa. Kyllä, myös pikaruokaa ja se on tosi hyvääkin kun lisukkeeksi tarjoaa esim salaattia tai raastetta, tai höyrytettyjä vihanneksia. eipäs vouhkata tyhjästä! Hyvinhän nuo lapset suomessa kasvaa!
<a href="http://sundqvist.blogspot.com/2010/01/tyydyttyneet-rasvat-eivat-ole.html" alt="http://sundqvist.blogspot.com/2010/01/tyydyttyneet-rasvat-eivat-ole.html">http://sundqvist.blogspot.com/2010/01/tyydyttyneet-rasvat-eivat-ole.htm…;
Uusin tutkimus. Lääketieteen tohtori ja arvostettu rasvatutkija Ronald M Krauss on maailman johtavia rasvatutkijoita.
vaikka mikä olisi :) Noh, asiaan, mielestäni Pohjois-Karjala -projekti on suurin huijaus koko Suomen terveydenhoitoalalla. Onneksi siihen aletaan suhtautua nykyään sille kuuluvalla tavalla.
näin on..