Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

POPCORNIT KATTILASSA, VOITA VAI ÖLJYÄ???

Vierailija
23.10.2007 |

Tänä iltana poppareita kattilassa tehtynä, mutta tahtoisin saada niihin hieman voin makua joukkoon. Unohdetaan nyt terveellisyys :D Eli ilmeisesti popparit voi poksuttaa pelkässä voissa, mutta palavatko helposti? EIkö rypsiöljy kestä kovempaa lämpötilaa? Voiko niin tehdä että kaataisi kattilan pohjalle öljyä ja siihen sekaan pari kimpaletta voita, onnistuuko vai roiskuuko voi öljyn kanssa yhdistettynä tms????



Kertokaas popcornien ystävät!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen sijaan voita voi laittaa mausteeksi.

Vierailija
2/3 |
23.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen öljyssä ja kaadan valmiisiin voisulaa sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidanpa siis tehdä niin että öljyssä poksutetaan ja kaadetaan vähän voita päälle :) Laitatteko muuten suolaa lisäksi, vai riittääkö voin oma suola?? Ja kuinka paljon paatte voita suunnilleen, ihan muutama lusikallinen vai.....?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kolme