Maustetut tonnikalapurkit - miten käytätte niitä? Reseptejä?
Itse tein äsken tonnikalaa sweat&sour kastikkeessa -purkista lämpimiä voileipiä. Pari paahtista päällekäin ja vain juustoa väliin lisäksi. Nam nam!
Kun on tillitonnikalaa, persiljatonnikalaa ja esim. tonnikalaa korma-kastikkeessa (never heard).
Rakastan kuitenkin tonnikalaa, joten neuvoja, ohjeita kehiin, kiitos!
Kommentit (7)
Currymajoneesi tonnikalasta ja raejuustosta saa herkullista lasagnea.
Titysti myös valkokastike. Kannattaa kokeilla!
[quote author="Vierailija" time="15.11.2013 klo 19:08"]
sweat&sour... LOL
[/quote]
Heh, niin joo eli sweet tietenkin...et varmaan usko, et sain ällän enkusta yo-kokeesta aikoinaan,:D ap.
Curry-majoneesitonnikala on hyvää vaaleella leivällä ja tonnikalaa ja meksikolaisia vihanneksia (tai jotain) on hyvä lounassalaatin raaka-aine. Eli pussi valmissalaattisekoitusta ja toi purkillinen päälle...
En mä kyllä niitä purkkeja mihinkään käytä ;)
[quote author="Vierailija" time="15.11.2013 klo 19:11"]
Curry-majoneesitonnikala on hyvää vaaleella leivällä ja tonnikalaa ja meksikolaisia vihanneksia (tai jotain) on hyvä lounassalaatin raaka-aine. Eli pussi valmissalaattisekoitusta ja toi purkillinen päälle...
En mä kyllä niitä purkkeja mihinkään käytä ;)
[/quote]
Ei hitsi, sekin vielä, et purkit....mul on oikeesti vähän kuumetta...ap.
Mut kuitenkin, kiitos hyvästä vinkistä, kuten muillekin:)
Joskus teen voileivän, johon laitan ruispalalle tonnikalaa tomaattikastikkeessa ja sitten vielä edamjuustoa päälle, ja sit säteilytys pari minsaa maikroveivissä.