Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

No entä tämä illalllis menu? kommentoikaa..

Vierailija
20.10.2011 |

- alkuruoka libanonilainen maartisokkakeitto + manaishleipä pala.



- pastaa. mascarpone, sieni, pinaattikastike



- appelsiinijogurttikakku, kermavaahtoa.



ap

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jotain muuta jälkkäriksi sitten.



ap

Vierailija
2/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

libanonilainen keitto kuulostaa hyvältä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

libanonilainen keitto kuulostaa hyvältä


reseptin?

Olen nyt tehnyt kaksi kertaa antamaasi pinaatti-mascarponepastaa, aivan ihanaa!

Vierailija
4/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka mascarpone, lohi pastaa? vieraat tykkää pastasta.



ap

Vierailija
5/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilläkin tänään maa-artisokkakeittoa!

Vierailija
6/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka mascarpone, lohi pastaa? vieraat tykkää pastasta. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

libanonilainen keitto kuulostaa hyvältä

reseptin? Olen nyt tehnyt kaksi kertaa antamaasi pinaatti-mascarponepastaa, aivan ihanaa!

Olen käyttänyt tätä reseptiä.

1 sipuli kuorittuna ja karkeasti hienonnettuna

n. 1kg artisokkaa.

100g voita

1 litra kasvislientä

500ml maitoa

10-15 kuorettomat hasselpähkinät, kevyesti paahdettuna.

Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria

1tbsp silputtua persiljaa

2-3 viipaletta leipää,paahdetaan ja käytetään kuten krutongit tai valmiit krutongit.

Sulata kattilassa voita ja lisää sipulit ja artisokat, hauduta 4-5 minuuttia sekoittaen usein. Lisää maito, mausta, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 30 minuuttia, kunnes artisokat ovat kypsiä. Lisää hasselpähkinät ja sekoita tasaiseksi.

Päälle ne leivänpalat.

Vierailija
8/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ystävällinen. En ymmärrä, miksi sinun menuehdotuksiasi aina haukutaan. Suurin osa ihmisistä ei ikinä laita menuja kellekään, kun ei osaa. Ihanaa päästä jonkun luokse syömään :)



Minusta menusi ovat aina herkullisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ystävällinen. En ymmärrä, miksi sinun menuehdotuksiasi aina haukutaan. Suurin osa ihmisistä ei ikinä laita menuja kellekään, kun ei osaa. Ihanaa päästä jonkun luokse syömään :) Minusta menusi ovat aina herkullisia.

mutta nyt oisi jälkkäri hakusessa..tekiskö jonkun moussen tms. vai kakkua?

ap

Vierailija
10/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain herkullista, mutta ehkä kirpakkaa. Tosin toi appelsiin on ihan ok, mutta ehkei kermalla? Tai joku vadelmamoussekakku?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on hyvä lopetus kahvin kanssa. Tietysti olisit voinut tehdä tiramisua tms. mutta kun pastassa on jo tuota mascarponea niin se olisi vähän jo liikaa. Entäs joku suklaasta tehty kakku, sellainen oikein suklainen, jota ei tarvita kuin pieni pala kahvin kera.Tästä itse pidän:



http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/italialainen-suklaakakku-torta-di-ci…





terveisin reseptien kinuaja :)

Vierailija
12/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap saadaanko me tulla syömään? :)

Ei haittaa, vaikka on maitotuotteita kaikissa, se on teema!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta en halua laittaa pelkkiä maitojuttuja.

Mutta mietin noita kakkuvaihtoehtoja.



ap

Vierailija
14/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkäisin juustolautasesta jälkkärinä. Tai sitten sitruunasorbettia, jos makeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

erikoiselta ja omituiselta. Mutta sä varmasti tiedät vieraasi makumieltymykset. Minkälaista tuo tuollainen leipä oikein on?

Vierailija
16/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkäisin juustolautasesta jälkkärinä. Tai sitten sitruunasorbettia, jos makeaa.

Mulle jälkiruoan on oltava makea ja suht kevyt, jos siis heti pääruoan jälkeen se nautitaan. Esim. sorbet tai suklaamousse. Kakku voi olla ehkä liian raskas? Toisaalta sitä ei tarvitse isoa palaa syödäkään.

Mutta juustolautanen jälkkärinä ihmetyttää mua aina. Se ehkä sopisi myöhemmin naposteltavaksi, muttei heti ruuan päälle. No, makuja on monia. Ap varmasti tuntee vieraansa parhaiten.

Vierailija
17/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

erikoiselta ja omituiselta. Mutta sä varmasti tiedät vieraasi makumieltymykset. Minkälaista tuo tuollainen leipä oikein on?

manaish on vähän kuin pizza, päälle tulee zatar sekoitusta.

http://images.travelpod.com/users/maxigrove/1.1282554045.manaish-a-type…

3 parts toasted sesame seeds

2 parts dried thyme

1 part dried marjoram

1/2 - 1 part powdered sumac

salt, optional

ap

Vierailija
18/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkäisin juustolautasesta jälkkärinä. Tai sitten sitruunasorbettia, jos makeaa.

Mulle jälkiruoan on oltava makea ja suht kevyt, jos siis heti pääruoan jälkeen se nautitaan. Esim. sorbet tai suklaamousse. Kakku voi olla ehkä liian raskas? Toisaalta sitä ei tarvitse isoa palaa syödäkään.

Mutta juustolautanen jälkkärinä ihmetyttää mua aina. Se ehkä sopisi myöhemmin naposteltavaksi, muttei heti ruuan päälle. No, makuja on monia. Ap varmasti tuntee vieraansa parhaiten.

vaan pari palaa eri juustoja jonkin ihanan keksin/hillon tms lisukkeen ja hyvän juoman kera :) No joo, mä taas en ole makean perään, joten en perusta kakuista. Makuasioista ei kantsi kiistellä.

Vierailija
19/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekis mieli kokeilla, kun on kehuttu :)

Vierailija
20/21 |
20.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkäisin juustolautasesta jälkkärinä. Tai sitten sitruunasorbettia, jos makeaa.

Mulle jälkiruoan on oltava makea ja suht kevyt, jos siis heti pääruoan jälkeen se nautitaan. Esim. sorbet tai suklaamousse. Kakku voi olla ehkä liian raskas? Toisaalta sitä ei tarvitse isoa palaa syödäkään. Mutta juustolautanen jälkkärinä ihmetyttää mua aina. Se ehkä sopisi myöhemmin naposteltavaksi, muttei heti ruuan päälle. No, makuja on monia. Ap varmasti tuntee vieraansa parhaiten.

vaan pari palaa eri juustoja jonkin ihanan keksin/hillon tms lisukkeen ja hyvän juoman kera :) No joo, mä taas en ole makean perään, joten en perusta kakuista. Makuasioista ei kantsi kiistellä.


rasvaisia päättämään aterian. Minäkin pidän pienestä makeasta palasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi neljä