Miten hillomunkkiin laitetaan hillo taikinan sisälle?
Kommentit (6)
 " Oikein tehtynä"  se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.
 Samoin kuin " oikein tehty"  munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)
Vierailija:
" Oikein tehtynä" se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.Samoin kuin " oikein tehty" munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)
Sehän on vain rumemman näköinen kuin ilman, kotona vain ei ole mitään millä pitää munkit rasvan pinnan alla,enkä yksittäinkään kehtaisi pitää. Ja koska sillä ei niin väliä oikeastaan ole niin ihan sama vaikka tuleekin=). (ei sais nussia pilkkua...mutta )
Itse olen kotona tehnyt juuri niin että kaulin taikinan ja laitan hillon " lettujen" väliin ja paistan sitten,tulee ihan yhtä hyviä kuin toisinpäinkin tehtynä.
Ja paistettuun munkkiin! Ensin hillo, sitten sokerointi - tosin ovat aika kuumia, mutta toisinpäin sotkeutuu kädet =)