Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten hillomunkkiin laitetaan hillo taikinan sisälle?

Vierailija
12.11.2005 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja paistettuun munkkiin! Ensin hillo, sitten sokerointi - tosin ovat aika kuumia, mutta toisinpäin sotkeutuu kädet =)

Vierailija
2/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten kohotat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

" Oikein tehtynä" se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.



Samoin kuin " oikein tehty" munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)

Vierailija
4/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


" Oikein tehtynä" se pursotetaan valmiiseen munkkiin sisään.

Samoin kuin " oikein tehty" munkki uppopaistetaan jollonka tulee keskelle " paistoviiva" . Uunissa kypsennettyyn munkkiin ei tule paistoviivaa rasvasta.. =)

Vierailija
5/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on vain rumemman näköinen kuin ilman, kotona vain ei ole mitään millä pitää munkit rasvan pinnan alla,enkä yksittäinkään kehtaisi pitää. Ja koska sillä ei niin väliä oikeastaan ole niin ihan sama vaikka tuleekin=). (ei sais nussia pilkkua...mutta )

Vierailija
6/6 |
12.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen kotona tehnyt juuri niin että kaulin taikinan ja laitan hillon " lettujen" väliin ja paistan sitten,tulee ihan yhtä hyviä kuin toisinpäinkin tehtynä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi neljä