Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitäis grillata kohta noi lihat (jotain niskaa tms.)

Vierailija
20.07.2014 |

ja mä olen ihan avuton. Mulle iskettiin eteen jotain pihvejä, joissa on vähän luuta. Ikinä en ole lihaa grillannut... saati paistanut muutenkaan. Ne on kuulemma niskaa (mies ei edes sanonut, että mitä eläintä, sikaa vissiin...?).

 

Mä en tiedä mitään lihan valmistamisesta. Laitoin pussiin 1 dl rypsiöljyä ja 1 tl suolaa, 1 tl timjamia ja 1 tl meiramia, sekä hieman pippuria (lihaa on n. 2 kg) ja lihat perään. Ei se maistunut kuin suolalle se marinadi. Pitäiskö siihen lisätä jotain? Ja riittääkö 4 h marinoimiseen? (no, sen täytyy riittää) :D Olen yrittänyt tässä tutkia marinadeja netistä... näin äkkiseltään vähän haastavaa. :)

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Possun niska on aikaa vaativa liha. Itse hauduttaisin lihat mureammaksi padassa alhaisella lämmöllä pari tuntia ja sitten vasta grilliin, josta saa rapean ja grillin savuisen maun pintaan.

ps. marinadista taisi puuttua happo, joten lorauta vielä esim. punaviinietikkaa joukkoon.

Vierailija
2/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niskaa saa syötäväksi grillissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
4/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etikka pääs loppumaan. Sitruunaa olis. Taidan laittaa sitä sit. :) Kiitti vinkeistä. Ärsyttää kun mies aina tunkee mulle kaikenlaisia tehtäviä, joista en tajua mitään. :D

 

ap

Vierailija
6/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Noin on jo valmiiksi pihveiksi leikattuna. :) Jos siitä ei tule syömäkelpoista, niin ei ole mun ongelma. :D

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sun pitää kypsentää se liha ennen grillausta ja siihen kuluu useampi tunti.

Vierailija
8/8 |
20.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset