Leivinpaperi loppu ja pizzataikina just kohonnut...
Kommentit (15)
Hiukan luovuutta peliin keittiössä. Leivinpaperi on aika uusi keksintö ihmiskunnan historiassa...
Hiukan luovuutta peliin keittiössä. Leivinpaperi on aika uusi keksintö ihmiskunnan historiassa...
Ei ap
öljyäminen ja pizzan siirtäminen pellille?
sinulla foliota?
palaa kivasti kiinni.
VOITELE se pelli ja sillä hyvä. Ei luulisi olevan kovin haastava tehtävä.
Miten luulet italialaismamman saaneen pitsat paistetuksi ennen leivinpaperin keksimistä?
Tai miten oma mummosi paistoi niitä?
Pellin voi myös jauhottaa. Folio on huono idea, samoin voipaperi tai talouspaperi.
sinulla foliota?
palaa kivasti kiinni.
VOITELE se pelli ja sillä hyvä. Ei luulisi olevan kovin haastava tehtävä.
ainakaan ollut edes kuullut pitsasta.
huomasin tuon hymiön :)
Edelliset vastaajat olivat antaneet neuvot kuin apteekin hyllyltä, olisin toki voinut niitä kompata.
Tosin nyt kun luen vastaustani, niin olinpa aika ylimielinen...
t. n:o 3 tai jotain
ja silti et osaa antaa yhtään vinkkiä? ;)
Hiukan luovuutta peliin keittiössä. Leivinpaperi on aika uusi keksintö ihmiskunnan historiassa...
Ei ap
Miten loppujenlopuksi kävi, tais tulla herkkupizzaa?? Nam!!!
paistoi pitsaa. Ja uskoisin että muidenkin leivonnaisten kanssa oli käytössä joko leivinuunin arina tai sitten sähköuunin tapauksessa leivinpaperi.
Äitini selvisi koko ikänsä ilman leivinpaperia, leipoen 70-luvulta alkaen myös pitsaa;-)
Liian ohueksi leivottu pizzapohja taas ei siirtynyt pellille kovinkaan nätisti, vaan lopputulos oli enempi sellanen epämääräinen kasa taikinaa ja täytteitä. Levittelin ne vähän tasasemmin ja työnsin uuniin. Ihan hyvä siitä silti tuli, vähän "erilainen". Rapea pohja.
Mausteet unohdinkin sitten kokonaan, eikä mieskään ollut paistamaansa jauhelihaa maustanut. Joten... No tulipa tehtyä.
Öljyä pelli