Suosittele paistinpannua! Teflonpannu menee nyt vaihtoon
ja haluais ostaa jonkun hyvän. Ei Hackmannin kovanaamaa, se oli ihan paska.
Kommentit (24)
Joku kerran suositteli Scanpania, ja kokeilin. Paras pannu, mitä minulla on ollut. Peittoaa Kovanaamat yms. Saa ainakin Citymarketeista.
Se oli halvemmasta päästä; en halunnut panostaa kovin hienoon, koska kokkausleikeistä innostunut lapseni käy välillä pöllimässä pannuja ja kattiloita leikkeihinsä.
Parit lätyt on jo paistettu, ja siihen tarkoitukseen se on ainakin mitä mainioin! Lätyt eivät tartu kiinni vähälläkään rasvalla, ja pannu kuumenee tasaisesti, joten lämpöä ei tarvitse koko ajan säätää isommalle ja takaisin pienemmälle.
Valurautapannu on ihan ykkönen lihan paistamiseen! Ja kestää.
paistinpannu. Painava ja tukeva, ja kestänyt käyttöä monta kertaa pidempään kuin kalliimmat merkkipannut.
Kunhan on terästä. Terflonista liukenee myrkkyjäö ja kun niitä saa nykyää vhän joka paikasta muutenkin niin itse yritän vähentää lasteni kemikaalikuormaa tällaisilla helpoilla valinnoilla.
Hackman Kovanaama: kestänyt yli 10 vuotta
Hackman Kovanaama Pro: hajosi ensikäytössä
Nyt ostettiin OBH:n keraaminen. Vaikuttaa tosi hyvältä.
Mä en jaksa pestä käsin joten tyrkkään astianpesukoneeseen. Silti ne kestä hyvänä noin puolvuotta ja sitten voi ostaa taas uuden. Meilläkin on kovanaamaa ja matadoria ja ties mitä, mutta mä olen ne aina pilannut astianpesukoneesa. Nyt ostan vaan halvimpia ja ihan hyviä nekin on, tosin niitä joutuu sitten uusimaan useasti, mutta mitä sitten?
Ja viherpiipittäjien on ihan turha tulla rutkuttamaan, se on mun kohdalla ihan turhaa. Ei vaan satu kiinnostamaan sellaset asiat ja lapsiinkaan on ihan turha vedota kenenkään. Säästäkää te, minä tuhlaa, niin ollaan tasapainossa.
Heh, luulin olevan vainoharhainen kun pidin Kovanaamaamme (Pro) huonoimpana pannuna ikinä. Näköjään ei toimi muillakaan. Suomalaista laatua...
Ei tarvi miettiä mitä myrkkyjä syö ruoan kanssa.
Ostaisin kaksi pannua: valurautapannun, joka kestää ikuisuuteen, ja halvan teflonpannun huolettomaan käyttöön.
Tefalissa on hinta-laatusuhde kohdallaan.
muutama erilainen aina käyttötarkoituksen mukaan ja noi on kestänyt nyt sen, mikä on yhdessä asuttu eli 11 vuotta. Sopii kaikkeen ruuanlaittoon ja on myrkyttömiä.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30101205
Wokkipannua käytän kyllä vielä useammin! Tää on ihan loistava, kannellinen. Saa tehtyä kastikkeet ja lihojen haudutukset hyvin. Oikeastaan en tarvitse muuta pannua.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60129463
myrkkyähän liukenee (jos liukenee)vain silloin, jos teflonin pinta on pahasti rikki. Ehjällä pannulla voi laittaa ruokaa huoletta.
myrkkyähän liukenee (jos liukenee)vain silloin, jos teflonin pinta on pahasti rikki. Ehjällä pannulla voi laittaa ruokaa huoletta.
kyllä sitä myrkkyä vaikka olisi ehjäkin. Valkitettavasti en muista, mistä sen artikkelin luin, niin en voi antaa lähdettä. Jokainen tietysti tyylillään, mutta minä en luottaisi tefloniin ollenkaan.
Irtoaa hermomyrkkykaasua, kun pannua kuumennetaan kuumaksi, jotkut linnut erittäin herkkiä ko. myrkylle, vaikea uskoa, että olisi ihmisille haitatonta. Miedolla lämmöllä tuvallisempaa.
Googlaamalla löytyy artikkeleita tiedonjanoisille.
miksi tefloneita saa olla myynnissä? Asiassa voi olla perää, mutta irtoavat määrät saattavat olla todella pieniä. Kai niitä nyt on testattu enemmänkin?
Laittakaa tutkimuksiin linkkejä.
Hackmanin basic, on ollut ehdottomasti parempi kuin Hackmanin kovanaama tai matador tai teflonin pannut. Pinta pysynyt hyvänä kovasta käytöstä huolimatta.