Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten noista pikukärpäsistä, joita lähinnä

Vierailija
17.07.2011 |

keittiössä örrää, pääsee eroon? Yön aikana oli parikymmentä tullut, eilen niitä sain listittyä monia. Ja mistä ihmeestä ne oikeen yhtäkkiä aina syntyvät?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tuli tällä viikolla ihan tuhottomasti,kun ostettiin 5 kg mansikkalaatikko!



Nyt vielä muutama on,etikka-mehulla lähti suurin osa.

Vierailija
2/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän punaviinietikkaa ja Fairyä, sinne menevät ja jäävät

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole. Ja ainakaan tuo vesi ja fairy seos ei ole kärpäsiä houkutellut. ap

Vierailija
4/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppoa ja nopeaa.

Vierailija
5/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yllättäen keittiössä pörräsi kymmeniä. :(



Toi vesilasi etikalla ja Fairylla kyllä toimii mutta niitä tulee jostain ihan pilvin pimein. Meillä kesti monta kuukautta, että niitä vaan tuli ja tuli, joten olen nyt vältellyt tuota keinoa, kun se houkuttaa niitä niin paljon.

Vierailija
6/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin, että se houkuttelee niitä kärpäsiä vaan enemmän? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omenaetikka toimii esim. hyvin, itse laitan jotain etikkaa ja sekaan vähän omenamehua (muukin toki käy), pilaantuvien hedelmien peräänhän ne on.

Eikä tarvitse olla iso astia, ihan pieni kuppi tai vaikka purkinkansi käy.



Ja biojätteet ja muut roskat usein ulos, älä jätä hedelmiä pöydälle.

Itsestään ne häviävät viimeistään syyskuussa;-)

Vierailija
8/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin voit käyttää tavallista punaviiniä. Mielellään laakeahko astia, sinne punkkua ja tilkka Fairya. Päälle kelmu, jossa reikiä. Jos punkkua ei teillä juoda, niin kokeile mehua tai hunaja-vesiseosta.



Paras ennaltaehkäisy on se, että pitää keittiön siistinä, säilyttää hedelmät jääkaapissa ja vie roskikset riittävän usein, eli kesäaikaan todella usein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hedelmiä ym ei ole ja eilen keittiö siivottu. Taitaa siis olla roskapussista johtuvaa, siellä kun aina jotain ruuantähteitä saattaa olla. ap

Vierailija
10/10 |
17.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin voit käyttää tavallista punaviiniä. Mielellään laakeahko astia, sinne punkkua ja tilkka Fairya. Päälle kelmu, jossa reikiä. Jos punkkua ei teillä juoda, niin kokeile mehua tai hunaja-vesiseosta.

Paras ennaltaehkäisy on se, että pitää keittiön siistinä, säilyttää hedelmät jääkaapissa ja vie roskikset riittävän usein, eli kesäaikaan todella usein.

Oltiin siis kaksi viikkoa poissa kotoa. Keittiö oli putipuhdas, likaisia astioita ei ollut. Hedelmiä ei ollut edes jääkaapissa, roskis viety ja roskissanko pestynä. Ei siis mitään hajuja, likaa tms. ja niitä pikkuötököitä oli keittiö täynnä.

Olen tullut siihen tulokseen, että niiden leviämisaika on tässä heinäkuussa ja sitten niitä pörrää aina tuonne lokakuulle asti. Joskus pörrää vähemmän ja joskus enemmän. Itse siihen ei oikein voi vaikuttaa.