Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säilytänkö mokkapaloja yön yli jääkaapissa vai huoneenlämmössä? ev

Vierailija
02.03.2006 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
02.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissähän on rasvaa ym. härskiintyvää tavaraa... Ja huoneenlämmössä kaikenlisäksi kuivavat.

Vierailija
2/5 |
02.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään ihmiset ei tiedä tallaisia perusasioita, ja siksi meillä edelleen saadaan ruokamyrkytyksiä. Ennen vanhaan ruokamyrkytysten syynä oli se, että ei ollut kunnollisia kylmäsäilytystiloja. Ja koska elintaso oli nykyistä alhaisempi, niin ruokaa ei ollut varaa heittää hukkaan. Mutta nykyään tällaisia ongelmia ei enää ole, nyt ruuan pilaantuminen johtuu silkasta tietämättömyydestä tai välinpitämättömyydestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
02.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko AP:llä joku hyvä resepti?

Vierailija
4/5 |
02.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos useamman päivän säilyttää, niin jääkaappiin.

Vierailija
5/5 |
02.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä mä pidän pöydällä, mikä niissä alkaa pilaantumaan huoneenlämmössä ?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi