Lue keskustelun säännöt.
Säilytänkö mokkapaloja yön yli jääkaapissa vai huoneenlämmössä? ev
Kommentit (5)
Nykyään ihmiset ei tiedä tallaisia perusasioita, ja siksi meillä edelleen saadaan ruokamyrkytyksiä. Ennen vanhaan ruokamyrkytysten syynä oli se, että ei ollut kunnollisia kylmäsäilytystiloja. Ja koska elintaso oli nykyistä alhaisempi, niin ruokaa ei ollut varaa heittää hukkaan. Mutta nykyään tällaisia ongelmia ei enää ole, nyt ruuan pilaantuminen johtuu silkasta tietämättömyydestä tai välinpitämättömyydestä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos useamman päivän säilyttää, niin jääkaappiin.
kyllä mä pidän pöydällä, mikä niissä alkaa pilaantumaan huoneenlämmössä ?
Niissähän on rasvaa ym. härskiintyvää tavaraa... Ja huoneenlämmössä kaikenlisäksi kuivavat.