Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Neuvokaapas tumpelokokkia, mihin ja miten valkosipulia voisi käyttää?

Vierailija
23.10.2008 |

En ole aiemmin valkosipulia käyttänyt mihinkään ruoanlaitossa, vaikka olen siitä aina tykännyt jos olen ravintolassa, kylässä tms. syönyt. Nytpä sitten ostin valkosipulia ja ajattelin vähän kehittää kokkaustaitojani. Mitenkä sitä olisi helpoin käyttää ja mihin kaikkiin ruokiin sopii? Meillä kun allergisiakin niin senkin takia vähän hankala keksiä välillä ruokia kun ei esim. kalaa voi käyttää ja muitakin allergioita löytyy

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

senkun pilkot vaikka kaurapuuroon tai sitten esim salaattikulhon reunat vaan pyyhkäset puolikkaalla valkosipulin kynnellä.

Vierailija
2/5 |
23.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihakastikkeisiim , kanakastikkeisiin, makaroonilaatikkoon, lihasoppaan. Mun herkkua on paahdetut kaurapuikulat, joihin hierotaan valkosipulia ja laitetaan hiukan margariinia ja tomaattisiivuja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihania valkosipulin kynsistä tulee myös kun pistät irrotellut kynnet kuorineen johonkin pieneen uunivuokaan, pyörittelet oliiviöljyssä ja paahdat 180-asteisessa uunissa n. 20 min. Sitten sellaisenaan salatin sekaan ja siinäsyödessä puristetaan kuoresta ulos ja syödään - paahdettuna maku pehmenee ja menee loistavasti noin

Vierailija
4/5 |
23.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuulostaa todella hyvälle, nam :) Tuota ainakin kokeilen heti huomenissa



T:ap

Vierailija
5/5 |
23.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ruoassa kuin ruoassa maistuvat kyllä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kahdeksan