Lue keskustelun säännöt.
Suklaamousse ohjetta kaivataan!
Kommentit (6)
1 purkki kuohukermaa
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
iso levy suklaata (tummaa/maito-/valkoista suklaata maun mukaan)
Sulata suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Anna olla jääkaapissa ainakin 4 tuntia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
prk mascarpone-juustoa
prk kuohukermaa
sokeria/makeutusainetta maun mukaan
Kaakaojauhetta
tummaa suklaata karkeana raasteena
Kerma vaahdotetaan ja se sekoitetaan mascarponen kanssa. Maustetaan sokerilla ja kaakaolla. lopuksi raastettu suklaa mukaan.
Helppo ja nopea . Vatkaa kermavaahto ja vatkaa siihen sulatettu suklaa.
SUKLAA-CAPPUCCINOMOUSSE
4 annosta
1 rkl Pirkka Choco Cappuccino -jauhetta
3 rkl kiehuvaa vettä
100 g maitosuklaata
100 g Pirkka Kevyt tuorejuustoa,
maustamaton
(1/2 rkl konjakkia tai viskiä)
1 prk (2 dl) vispikermaa
1 tl vanilliinisokeria
Päälle: suklaalastuja
Vuole suklaalevystä veitsellä lastuja jälkiruoan koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, mausta vanilliinisokerilla ja nosta kylmään odottamaan. Liuota cappuccinojauhe kiehuvaan vesitilkkaan. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata tasaiseksi massaksi kuumalla liedellä koko ajan sekoittaen. Jäähdytä seos koko ajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon tuorejuusto nokareina. Terästä makua halutessasi tilkalla konjakkia tai viskiä. Sekoita joukkoon kermavaahto (jätä hieman kermavaahtoa koristeluun). Lusikoi mousse tarjolle lasimaljoihin tai isoihin kahvikuppeihin. Koristele kermavaahdolla ja suklaalastuilla. Pidä kylmässä tarjoiluun asti.