Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Munkkien paistosta

23.04.2008 |

Munkkeja ajattelin paistaa mutta mikäpä olisi paras rasva ja miten se rasva hävitetään paiston jälkeen?

Oletteko laittaneet hilloa munkin sisään ja miten sen sinne saa ujutettua?

Täällä jo vapputunnelmissa!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kaupan munkkirasvaa tai jos sitä ei ole, niin kookosrasvaa. 1 kg munkkirasvaa riittää litran munkkitaikinan paistamiseen. Itse en ole kokeillut laittaa munkkeihin täytettä, mutta jonkinlaisella pursottimella sen pitäisi kai onnistua.



Munkinpaistorasvan pitää antaa jäähtyä ja jähmettyä, sitten sen voi pistää biojätteisiin. Viemäriin ei saa kaataa, koska esim. tiskikone menee tukkoon kun rasva valuu sinne vedenottoputken puolelle ja sitten kun kone imee vettä niin zilibai....on tullut tuo koettua silloin kun nuorena ekoja kertoja munkkeja paistoin :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän yksi