Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rahkaa olisi, mutta mitä siitä tekisi? Kermaa ei ole, joten ei voi esim. mansikkarahkaa tehdä, vai voiko?

Vierailija
04.08.2007 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee siis mansikkapiirakkaa - nami.

Vierailija
2/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos halutaan notkistaa rahka jälkiruokaa varten, maito käy hyvin. Tai vaikka jogurtti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee ihan hyvää.

Vierailija
4/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, mulla on pakastemansikoita...

Vierailija
5/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat rahkan kippoon. Sitten kaadat sinne maitoa vähän kerrallaan ja sekoitat aina kaatamisen välissä. Lopetat sitten kun näyttää ja tuntuu hyvältä eli notkeus on mielestäsi sopiva. Ja sitten kaadat ne mansikat sinne, mielellään puolisulaneina.

Vierailija
6/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin vähemmän ja sitten maistat. Jos ei ole sopiva niin sitten lisäät sokeria kunnes on sopivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
04.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soseutan mansikoita sauvasekoittimella, sekoitan rahkan joukkoon ja maustan sokerilla (ja vaniljasokerilla) maun mukaan. Mansikoista tulee sen verran mehua, ettei rahkaa tarvitse maidolla notkistaa. Vähäkalorinen ja maukas herkku :)