Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tiesitkö että munan keltuainen pitää paistaa kivikovaksi?

Vierailija
25.12.2025 |

Muuten tulee salmonella...

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Housussas sulla on...

Vierailija
2/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina tienny matkailen nyt Thaimaassa enkä voi munia täällä syödä kun on sunny side up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se löysä keltuainen on todella ällöttävää 😣

Vierailija
4/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää paikkansa esim USAssa, missä salmonellaa on. Myös keitettäessä on tärkeä keittää munat kypsiksi asti.


Suomessa sillä ei kuitenkaan ole väliä.

Vierailija
5/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hausta padkaa

Vierailija
6/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan appelsiinimehua ja sekaan raaka kananmuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina olen laittanut suuhuni löysää munaa, enkä ole vielä kuollut! 🤗😘

Vierailija
8/8 |
25.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa kanaloita valvotaan, ja jos salmonellaa löytyy, kanala suljetaan ja desinfioidaan,  ja myyntiin viedyt kananmunat poistetaan kaupoista. Tiesitkö sitä? Pari, kolme vuotta sitten oli salmonellaa viimeksi, ja siitä näyttävästi uutisoitiin. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi viisi