Montako asteiseksi paistatte kinkun?
Te, jotka aiotte paistaa kinkun, kuinka kuumaksi kypsennätte?
Kommentit (11)
Jos jää oikein meheväksi ja lihasnesteet sisälle niin on kyllä ekalla kerralla lämpimänä hyvää, mutta myöhemmin äklöä kun lihaan on hyytelöitynyt se lihasneste.
Liika kuivuuskaan ei ole hyvä juttu. Menettänyt myös makua jos niin käy.
78 astetta ja paistopussin sisällä, uunin paistovahti kinkun kylkeen, asettelee halutun lämpötilan uunin näyttöön ja tekniikka hoitaa lopun. On onnistunut 100% joka kerta.
En ole kinkkuja enää vuosiin paistanut, mutta kun paistoin, niin aika kuivaksi vedin. Sellanen leikatessa kuutioiksi hajoava on täydellinen, sellaiseen totuin lapsuuden jouluina isoäidin luona. Ylikypäsää saa siis olla, niin maistuu kylmänäkin.
Vierailija kirjoitti:
En ole kinkkuja enää vuosiin paistanut, mutta kun paistoin, niin aika kuivaksi vedin. Sellanen leikatessa kuutioiksi hajoava on täydellinen, sellaiseen totuin lapsuuden jouluina isoäidin luona. Ylikypäsää saa siis olla, niin maistuu kylmänäkin.
Ylikypsää suunnittelin minäkin. Onko 85 astetta jo liikaa?
Aina se johonkin 85 asteeseen menee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole kinkkuja enää vuosiin paistanut, mutta kun paistoin, niin aika kuivaksi vedin. Sellanen leikatessa kuutioiksi hajoava on täydellinen, sellaiseen totuin lapsuuden jouluina isoäidin luona. Ylikypäsää saa siis olla, niin maistuu kylmänäkin.
Ylikypsää suunnittelin minäkin. Onko 85 astetta jo liikaa?
Sanoisin että 85 on aikalailla hyvä, jos ylikypsästä tykkää.
95, eli niin pitkälle kun mittari riittää. Kinkun täytyy olla mureaa, niin että siitä saa vaikka haarukalla paloja 😊
Ylikypsäksi, tykkään siitä mureudesta.
En minä voi niin suloista eläintä enää syödä. Syön porkkanoita vaan.
Tässä on hyvä paisto-ohje. Minulle uusi tuttavuus.
Ehkä se on tällä kertaa n. 80astetta. Kuitenkin niin että nesteet valahtaa uunipellille.