Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten sellaista "italialais-tyyppistä" kahvipannua käytetään? Pliis kertokaa

Vierailija
22.09.2008 |

On siis metallinen ja kuuluu keittää hellan levyllä. On kahvinkeitin, ei espersso.



Eli millaista kahvia sinne säiliöön kuuluu laittaa ja millaisia mittasuhteita mahd. käytetään.

OHjeet ovat kadonneet!



KIITOS

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai jokainen osaa tavallisella pannulla kahvit keittää, eikä siinä ole mitään italialaista.



http://www.paulig.fi/about_coffee_preparing_coffee_moka_napolitana?rf

Vierailija
2/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 l Vettä



1½ dl jauhettua kahvia (pannujauhatus, tai kahvimyllyssä jauhetut pavut)





Valmistus:



Kiehauta vesi kahvipannussa. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää jauhettu kahvi. Sekoita. Jätä kahvi muutamaksi minuutiksi kirkastumaa



Teen tällä ohjeella aina retkellä meille kahvit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ap.



Kyllähän sen selville saa millainen on mutteripannu kun googlaa mutta helpommalla pääsisi kun heti olisi tuossa ohjesivulla kuva kys. pannusta.

Vierailija
4/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin mutteripannu :) .

Vierailija
5/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta ihan juomakelvotonta litkua on sitten tullutkin. ;)



Millä ne italiassa tekee sitten espressonsa, jollei ole mitään kallista sähkökäyttöistä konetta?

Vierailija
6/6 |
22.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sillä mutteripannulla tosin tule espressoon sitä kuuluisaa cremaa (vaahtoa), mutta ihan tujua kahvia kuitenkin.



http://en.wikipedia.org/wiki/Moka_pot