Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Soijarouhe on parempaa, halvempaa ja terveellisempää kuin jauheliha

Vierailija
26.05.2025 |

Näin se vaan menee

Kommentit (236)

Vierailija
1/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.

Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.

Vierailija
2/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ennen kaikkea eettisempää <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!

Vierailija
4/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.

Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.

Laitan soijarouhetta ihan maustamattomana puuron päälle ja hyvää on!

Vierailija
5/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai sitten ei ole. Mutta ymmärrän kyllä sen että teidän ideologisten pellejen mielestä kaikki teidän ideologiaa tukevat jutut on parempia. Eihön siittä mitään tulisi että te julkisesti puhuisitte että teidän  ideologian asiat on huonompia kuin normaalit asiat

Vierailija
6/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.

Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.

Maustettuna soijarouhe on paljon parempaa kuin mikään liha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.

Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):

Vierailija
8/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näinhän se ei mene 👴🏻🥩

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!

Montako kiloa soijarouhetta sinun pitää syödä, jotta saat saman määrän b12-vitamiinia kuin kilosta jauhelihaa?

Vastaus: Mikään määrä soijarouhetta Ei korvaa jauhelihaa.

Vierailija
10/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eipä ollu. Tammisen rotukarjan nauta menee sellaisenaan pienellä määrällä suolaa ja pippuria, jos ei jaksa jotain ragua tai kastiketta väsätä.

Yritäpä soijarouhetta saada kurkusta alas miedolla suolaamisella.

Maustettuna soijarouhe on paljon parempaa kuin mikään liha

No ei todellakaan ole. Jos tuollaista väittää, niin ei ole hyvää lihaa koskaan maistanutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijansyöjillä on lähes kaikilla sellainen kalpean aneeminen iho. Varmaan kun eivät saa ruokavaliostaan juurikaan bioimeytyvää rautaa. Siitä tuleekin nuorison sanonta "soijainen" viitaten jonkun heiveröisen nuoren/nuorehkon ihmisen ulkonäköön.

Kasviksia en karta. Syön päivittin 300-600g kasviksia. Soijasta en vaan tykkää.

Vierailija
12/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijalle allerginen, ja kaikille palkokasveille -järkkyjä ilmavaivoja, kipuakin

Söisin hernekeittoakin joka päivä, mut ei voi, pelkään kipuja

(tod Labrat)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja ennen kaikkea eettisempää <3

 

Onpas eettistä rahdata 7000 kilometrin päästä Vietnamista soijaa Suomeen vs. ostaa 200km päässä teurastettua nautaa joka on laiduntanut suomalaisella nurmella koko elämänsä.

Vierailija
14/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja helvetin pahaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tai sitten ei ole. Mutta ymmärrän kyllä sen että teidän ideologisten pellejen mielestä kaikki teidän ideologiaa tukevat jutut on parempia. Eihön siittä mitään tulisi että te julkisesti puhuisitte että teidän  ideologian asiat on huonompia kuin normaalit asiat

Opettele keskustelemaan ilman toisten loukkaamista.

Vierailija
16/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.

Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):

Soijarouheessa on paljon kuitua ja proteiinia paljon enemmän kuin lihassa.

Vierailija
17/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

soijarouhe on aivan hirveetä schaissea!

Vierailija
18/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paszkat on. Turhaa geenimaipuloitua ilmavaivamoskaa. Ihmiset pieree maailman pilalle.

Vierailija
19/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Huono rasvahappokoostumus, kuivaa, pitää turvottaa, pitää maustaa todella vahvasti että on minkään makuinen. Siinä ei ole mitään muuta hyvää kuin se että se on halpaa.

Jauhelihasta saa myös hemirautaa, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, b12 vitamiinia ja monta muuta asiaa pelkän proteiinin lisäksi jotka ylläpitävät mm. vireystilaa ja hyviä veriarvoja. Kunhan ei vedä mitään 20% lihaa päivittäin vaan 7-12% muutaman kerran viikossa, jauheliha on mainio ravinnonlähde (ja jos se on kasvanut suomalaisella ruoholla, hyvin ekologista lähiruokaa):

Soijarouheessa on paljon kuitua ja proteiinia paljon enemmän kuin lihassa.

 

Ihminen tarvitsee ravinnosta paljon muutakin kuin pelkkiä aminohappoja ja kuitua. Vegaanin on todella vaikea saada juurikin hemirautaa ruuasta joka on elintärkeää punasolujen muodostumiselle.

Vierailija
20/236 |
26.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

500 gramman pussi soijarouhetta vastaa siis ruoanlaitossa 2,8 kiloa jauhelihaa!

Mitä tuo "vastaa" tarkoittaa? Onko sama määrä vaikka proteiinia kuin 2,8 kilossa lihaa? 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kahdeksan