Mitä jauhelihaa käytätte?
Meillä yleensä s kotimaista sikanauta tai porsaanjauheliha.
Naudanjauheliha on kuivaa ja mautonta.
Kommentit (22)
Konalan lihamestarin paisti jauheliha 👴🏻🥩
Atrian 10% nautaa, pakkauksessa on 30% vähemmän muovia.
tEEN SIITÄ PAISTETUNN TEKOPILLUN AAAHHAA RRÖÄÄÖHGGGG
Naudan jauhelihaa muuten mutta murekkeessa nauta sikaa tai sika nautaa.
Kaupasta jos ostan, niin Atrian 10% naudanlihaa.
Yleensä tilataan lähitilalta (reko-ringin kautta) Highland -jauhelihaa, joskus lampaan jauhelihaa.
Kerran-pari vuodessa ostan kotimaista hevosenjauhelihaa Kauppahallista. Pitäisikin käydä taas.
Kanaa/kalkkunaa en syö eettisistä syistä ja possua en eettisistä syistä enkä sen vuoksi, että se maistuu pahalle.
Vierailija kirjoitti:
👴🏻Pupan lihaa
Rasvaprosentti 0%
Vierailija kirjoitti:
Konalan lihamestarin paisti jauheliha 👴🏻🥩
👴🏻🥩💛
nORJALAIST HIIHTOLIITON NAIS PAkaralihaan mu utaman siivun,se on kyllä doupattua mutta??
Sika-nautaa aina. Paistuu ja maistuu parhaiten. Vähärasvainen naudanjauheliha haisee kuselta eikä edes paistu kunnolla.
Kananjauhelihaa. Sikaa enkä nautaa en syö