Kalliit kattilat ja pannut - kuka omistaa ja ovatko hintansa väärtejä?
Toisessa ketjussa oli sivuaiheena puhe näistä.
Satojen eurojen kattiloita ja pannuja (Iittala? Le Creuset?).
Ostavatko ihmiset näitä kotiin, ja miksi ne ovat niin kalliita? Näyttävät hienoilta kyllä, mutta tekeekö niillä parempaa ruokaa?
Kommentit (8)
Meillä on käytössä vain valurauta ja teräs pannut ja kattilat, terveyden kannalta parhaat ja muutenkin.
Piti ihan googlata mikä tuo Le Creuset on. Siis tollaisia värikkäitä patoja, jotka maksaa useita satasia?
Vierailija kirjoitti:
Piti ihan googlata mikä tuo Le Creuset on. Siis tollaisia värikkäitä patoja, jotka maksaa useita satasia?
Jep. Ovat älyttömän hyviä. Minulla on useita ja käytän niitä paljon. Jotain halvempiakin ollut mutta ne ovat olleet ohuempaa materiaalia eikä pinnoitus ole ollut yhtä hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Piti ihan googlata mikä tuo Le Creuset on. Siis tollaisia värikkäitä patoja, jotka maksaa useita satasia?
Jep. Ovat älyttömän hyviä. Minulla on useita ja käytän niitä paljon. Jotain halvempiakin ollut mutta ne ovat olleet ohuempaa materiaalia eikä pinnoitus ole ollut yhtä hyvä.
Joku toinenkin ranskalainen merkki tekee hyviä. En juuri nyt muista mikä. Niissä on tiiviimpi kansi joka on sen muotoinen että sen päälle voi laittaa vettä viilentämään kantta. Hintaluokka on sama kuin Le Creuset.
Vierailija kirjoitti:
Piti ihan googlata mikä tuo Le Creuset on. Siis tollaisia värikkäitä patoja, jotka maksaa useita satasia?
Pakko kyllä antaa pisteet asiakaspalvelusta mikäli tuo oikeasti tapahtui.
Vierailija kirjoitti:
Minulla on De Buyerin pannut ja Le Creusetin kattilat.
Kyllä ne hyviä ovat. Lämpiävät tasaisesti, eivätkä hukkaa lämpöä kun niille laittaa ruokaa. Kestävät helposti eliniän, eli sikäli ei puhuta kovinkaan pahasta investoinnista.
Halvoillakin tekee hyvää ruokaa, mutta laadukkaammilla onnistuu helpommin.
M40+
Juuri näin. Tonni pari kuulostaa isolta rahalta, jos unohtaa sen, että nuo kestävät pidemään kuin omistajansa. Saman verran laitetaan helposti älypuhelimeen, ja se ei kestä elinikää.
Minulla myös Le Crueset padat. Ovat kyllä hyviä patoja. Ostin ne vuosia sitten Ranskasta.
Minulla on De Buyerin pannut ja Le Creusetin kattilat.
Kyllä ne hyviä ovat. Lämpiävät tasaisesti, eivätkä hukkaa lämpöä kun niille laittaa ruokaa. Kestävät helposti eliniän, eli sikäli ei puhuta kovinkaan pahasta investoinnista.
Halvoillakin tekee hyvää ruokaa, mutta laadukkaammilla onnistuu helpommin.
M40+