Lue keskustelun säännöt.
Mielipiteitä keittiön välitilan materiaalista, lasi/rosteri
18.02.2007 |
Hei,
meillä olisi mietinnässä lasi tai rosteri. Onko kellään näistä käyttökokemuksia, esim. puhtaanapito? Meille tulee sileät, kiiltävän valkoiset yläkaapit ja pähkinänväriset alakaapit, tasot vissiinkin pähkinänväristä laminaattia tms. ja keittotason ympärille mustaa kiveä. En keksi, minkä värinen laatta siihen sekasotkuun nyt enää sopisi, niin ajattelimme lasia tai rosteria, ovat aika neutraaleja.
Olemme Pirkanmaalta, onko suositella jotain ostopaikkaa?
Kiitos jo etukäteen!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rosterin sijaan valitsisin alumiinin, on helpompi pitää puhtaana. Rosterissa näkyy KAIKKI roiskeet ja liedeltä ja altaista niitä tulee. Jopa vesihöyryn jälkiä saa hinkata tosissaan.