Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä eroa on Buffalo-mozzarellalla ja euroshopper-mozzarellalla (99c) tai Lidlin millbona-mozzarellalla (69c)?

Vierailija
15.02.2007 |

Olen suuri juustojen ystävä enkä ihan juntimmasta päästä, mutta tätä eroa en kyllä löydä, mozzarella on sen verran mietoa ja sen käyttökin sellaista (salaatit, pizza jne) että en näe syytä miksi kukaan ostaisi enää tuota " aitoa" , kallista tavaraa halpisten sijasta?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

on tehty puhvelinmaidosta, sitä tehdään vain parissa Italian maakunnassa. Muualla Italiassa se tehdään lehmänmaidosta.

Vierailija
2/3 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helkutin vanha ketju. Lisäksi Valion mozzarella on erilaista verrattuna Euroshopper ja Xtra tuotteisiin minusta huonointa ehkä Euroshopper näistä paras mutta Xtra hinnaltaan lyömätön.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistakaa että se puhvelimozza ei sitten sovi lämpimiin ruokiin, vetistää ihan liikaa kuumennettaessa. 

 

Muuten myös fior di latte- eli lehmänmaitomozzarelloja on todella herkullisia, ei ole automasttisesti niin että se on aina huonompaa. Erimakuista toki, eri tarkoituksiin. Italiassa mozzarella on äkkiä valmistuksen jälkeen käytettävä tuoretuote, ja valitettavasti nämä markettien viikkoja pusseissaan säilyvät versiot on aika kalpeita aavistuksia siitä mitä mozzarella voi olla...