Mitä eroa on Buffalo-mozzarellalla ja euroshopper-mozzarellalla (99c) tai Lidlin millbona-mozzarellalla (69c)?
Olen suuri juustojen ystävä enkä ihan juntimmasta päästä, mutta tätä eroa en kyllä löydä, mozzarella on sen verran mietoa ja sen käyttökin sellaista (salaatit, pizza jne) että en näe syytä miksi kukaan ostaisi enää tuota " aitoa" , kallista tavaraa halpisten sijasta?
Kommentit (3)
Helkutin vanha ketju. Lisäksi Valion mozzarella on erilaista verrattuna Euroshopper ja Xtra tuotteisiin minusta huonointa ehkä Euroshopper näistä paras mutta Xtra hinnaltaan lyömätön.
Muistakaa että se puhvelimozza ei sitten sovi lämpimiin ruokiin, vetistää ihan liikaa kuumennettaessa.
Muuten myös fior di latte- eli lehmänmaitomozzarelloja on todella herkullisia, ei ole automasttisesti niin että se on aina huonompaa. Erimakuista toki, eri tarkoituksiin. Italiassa mozzarella on äkkiä valmistuksen jälkeen käytettävä tuoretuote, ja valitettavasti nämä markettien viikkoja pusseissaan säilyvät versiot on aika kalpeita aavistuksia siitä mitä mozzarella voi olla...
on tehty puhvelinmaidosta, sitä tehdään vain parissa Italian maakunnassa. Muualla Italiassa se tehdään lehmänmaidosta.