Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitatko spaghetti carbonaraan kermaa vai maitoa?

Vierailija
14.08.2024 |

Kumpaa yleensä?

Kommentit (45)

Vierailija
1/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.

Vierailija
2/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kumpaakaan, vaan kaurakermaa. Olen maitoallergikko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokainen laittaa mieltymyksensä mukaan ...veetäkö tätä vetvoooo

Vierailija
4/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 kananmunaa, 3dl rasvatonta maitoa ja 4 rlk Beceliä.

Vierailija
5/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Skermaa.

Vierailija
6/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita kumpaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

2 kananmunaa, 3dl rasvatonta maitoa ja 4 rlk Beceliä.

🤮

Vierailija
8/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei aitoon carbonaraan tule kumpaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja poskeenlaskijaa.

Vierailija
10/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.

Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.

Vierailija
12/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata

Paska resepti, mutta onneksi suomalaiset korjaa sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma tai maito eivät kuulu aitoon carbonaraan, mutta kukin tekee omaan makuun sopivaa.

Vierailija
14/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kumpaakaan missään tapauksessa. Aitoa guancialea, Pecorino-juustoa ja kananmunia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.

Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.



eikä laiteta. carbonaraan - siihen aitoon ja alkuperäiseen - ei laiteta kermaa.

Vierailija
16/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee koskaan pasta carbonaraa, koska inhoan niljaisia kananmunia. Lapseni tekee joskus itselleen ja muulle perheelle. 

Vierailija
17/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.

Se on juurikin näin.  Munat sekoitetaan nopeasti kypsään pastaan, niin etteivät ne lähde kypsymään, vaan muodostavat kastikkeen. 

 

Vierailija
18/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tee koskaan pasta carbonaraa, koska inhoan niljaisia kananmunia. Lapseni tekee joskus itselleen ja muulle perheelle. 



Siksi minä sekoitan munat pastaan ja pidän hellaa päällä samalla. Jotta munat vähän kypsyvät ja niljakkuus häviää. Mutta niin kauaa ei saa sitä tehdä, että alkavat paistua kokkareksi. 

Vierailija
19/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.

Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.

 

 

Tulee. Korkeintaan vähän lisää makaronin keitinvettä. Itse saatan laittaa kermaa, niin carbonara on helpompi tehdä. 

Vierailija
20/45 |
14.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata

Paska resepti, mutta onneksi suomalaiset korjaa sen.

Parempi  tökkäät pashkaa tikunnokkaan. Varisutat kuzet hepistä päälle ja mausteeksi lätkit käytetystä tampoonista verta päälle. Bon fitun abetit.