Laitatko spaghetti carbonaraan kermaa vai maitoa?
Kommentit (45)
En kumpaakaan, vaan kaurakermaa. Olen maitoallergikko.
Jokainen laittaa mieltymyksensä mukaan ...veetäkö tätä vetvoooo
2 kananmunaa, 3dl rasvatonta maitoa ja 4 rlk Beceliä.
Vierailija kirjoitti:
2 kananmunaa, 3dl rasvatonta maitoa ja 4 rlk Beceliä.
🤮
Ei aitoon carbonaraan tule kumpaakaan.
Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata
Vierailija kirjoitti:
En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.
Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata
Paska resepti, mutta onneksi suomalaiset korjaa sen.
Kerma tai maito eivät kuulu aitoon carbonaraan, mutta kukin tekee omaan makuun sopivaa.
Ei kumpaakaan missään tapauksessa. Aitoa guancialea, Pecorino-juustoa ja kananmunia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.
Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.
eikä laiteta. carbonaraan - siihen aitoon ja alkuperäiseen - ei laiteta kermaa.
En tee koskaan pasta carbonaraa, koska inhoan niljaisia kananmunia. Lapseni tekee joskus itselleen ja muulle perheelle.
Vierailija kirjoitti:
En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.
Se on juurikin näin. Munat sekoitetaan nopeasti kypsään pastaan, niin etteivät ne lähde kypsymään, vaan muodostavat kastikkeen.
Vierailija kirjoitti:
En tee koskaan pasta carbonaraa, koska inhoan niljaisia kananmunia. Lapseni tekee joskus itselleen ja muulle perheelle.
Siksi minä sekoitan munat pastaan ja pidän hellaa päällä samalla. Jotta munat vähän kypsyvät ja niljakkuus häviää. Mutta niin kauaa ei saa sitä tehdä, että alkavat paistua kokkareksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.
Ei kananmunista mitään kermaisuutta tule. Kerma laitetaan erikseen.
Tulee. Korkeintaan vähän lisää makaronin keitinvettä. Itse saatan laittaa kermaa, niin carbonara on helpompi tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomalaiset eivät osaa tehdä ruokaa, taas se nähdään. Hyvä resepti täytyy sekin pilata
Paska resepti, mutta onneksi suomalaiset korjaa sen.
Parempi tökkäät pashkaa tikunnokkaan. Varisutat kuzet hepistä päälle ja mausteeksi lätkit käytetystä tampoonista verta päälle. Bon fitun abetit.
En kumpaakaan. Kermaisuus tulee kananmunista ja parmesanista.