Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitoin kanan koipireisiä uuniin.

Vierailija
14.06.2024 |

Vielä puoli tuntia niin on kypsiä, 200 astetta 50 minuuttia niin tulee hyvää.

Kommentit (68)

Vierailija
1/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää ja halpaa! Luista saa vielä hyvän liemenkin keitettyä.

Vierailija
2/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On siinä kilohintaa lihalle kun luitakaan ei tule syötyä. En ole koskaan laittanut enkä laita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiallista! Tuli koipireisikateus, taidan porhaltaa lounastauolla lähikauppaan, teen niitä päivälliseksi!

Vierailija
4/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On siinä kilohintaa lihalle kun luitakaan ei tule syötyä. En ole koskaan laittanut enkä laita.

Ootko koskaan kattonut koipireisien kilohintaa? Ai joo ethän sä kun äippä ruokkii sut!

Vierailija
5/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee raakaa minun mielestäni. Matalampi lämpö ja lähes 2h on hyvä. 

Vierailija
6/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä kävin just paskalla. Kohta kaljan ostoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tulee raakaa minun mielestäni. Matalampi lämpö ja lähes 2h on hyvä. 

Sitten siitä tulee kuivaa ja sitkeää. Korkeintaan tunti 190-200 astetta.

Vierailija
8/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On siinä kilohintaa lihalle kun luitakaan ei tule syötyä. En ole koskaan laittanut enkä laita.

Varmasti halvinta lihaa mitä kaupasta voi ostaa.

Koipireisi maksaa noin kolme euroa kilo. Vaikka laskisi siitä menevän puolet hukkaan niin se on silti halvempaa halvin mahdollinen jauheliha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvää ja halpaa! Luista saa vielä hyvän liemenkin keitettyä.

 

Imeksityistä luista keitettyä makulientä - eikö ajaisi saman asian kun syljet seuraavaan soppaan...?

 

Vierailija
10/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tulee raakaa minun mielestäni. Matalampi lämpö ja lähes 2h on hyvä. 

Sitten siitä tulee kuivaa ja sitkeää. Korkeintaan tunti 190-200 astetta.

 

Ei todellakaan tule kuivaa ja sitkeää. Lihan pitää olla ylikypsää, niin että irtoaa luista jo pelkästään kun nostaa ne pelliltä. On mehukasta ja hyvää ns.  nyhtökanaa. -eri-

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipireidet ovat parasta. Eivät ole kuivaa, vaan aina mehukasta, vaikka olisivat pitempäänkin uunissa. 👍

Vierailija
12/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 astetta ja 1,5 tuntia koipireisille, parasta kun ovat vähän yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hyvää ja halpaa! Luista saa vielä hyvän liemenkin keitettyä.

 

Imeksityistä luista keitettyä makulientä - eikö ajaisi saman asian kun syljet seuraavaan soppaan...?

Mistä kuvittelet että edes ne paremmat fondit tehdään, sisäfileestä? Pelle.

 

Vierailija
14/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hyvää ja halpaa! Luista saa vielä hyvän liemenkin keitettyä.

 

Imeksityistä luista keitettyä makulientä - eikö ajaisi saman asian kun syljet seuraavaan soppaan...?

Älä ole idiootti.

Kypsennyksen jälkeen lihat voi erotella erilliseen kippoon ja luut laittaa kattilaan lihaliemen keittämistä varten. Ei ole tarkoitus mitään ruoantähteitä lautaselta kerätä jatkokäyttöä varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ihme kokkeja te olette. Kana kypsyy suht nopeasti kuten kopireisi eikä sitä tuntia enempää paisteta uunissa. Muuten siitä tulee kuivaa.

Vierailija
16/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tulee raakaa minun mielestäni. Matalampi lämpö ja lähes 2h on hyvä. 

Sitten siitä tulee kuivaa ja sitkeää. Korkeintaan tunti 190-200 astetta.

Ei tule, koska koipireisi on rasvaista. Matalalla lämmöllä hauduttaessa tulee mehevää ja luista irtoavaa. Kovalla lämmöllä ja alle tunti ja saa sisältä sitkeää.

 

Vierailija
17/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On siinä kilohintaa lihalle kun luitakaan ei tule syötyä. En ole koskaan laittanut enkä laita.

Varmasti halvinta lihaa mitä kaupasta voi ostaa.

Koipireisi maksaa noin kolme euroa kilo. Vaikka laskisi siitä menevän puolet hukkaan niin se on silti halvempaa halvin mahdollinen jauheliha.

Äskettäin mittasin niistä hukan, paketin sisällöstä hävisi vähän yli puolet, nesteineen.  Silti hyvää ja halpaa, luun vieressä liha on parasta.  Olipa sitten kana tai possu 

Vierailija
18/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipireisissä on tummaa lihaa ja jänteitä. Ei kiitos.

Vierailija
19/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä ihme kokkeja te olette. Kana kypsyy suht nopeasti kuten kopireisi eikä sitä tuntia enempää paisteta uunissa. Muuten siitä tulee kuivaa.

 

En tiedä mikä "kokki" itse olet, mutta nyt onkin puhe ollut broilerin koipireisistä, ei kanasta. Ja niistä ei todellakaan tule kuivia vaikka ne paistaa ylikypsiksi. Et ole tainnut edes kokeilla? Ja Ps. Olen ihan tavallinen kotikokki, ja meillä ei kukaan suostuisi syömään tunnin uunissa olleita koipireisiä. Mutta, makunsa kullakin:)

Vierailija
20/68 |
14.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äiti paistoi aina koipireidet ällöttäviksi. Kovalla lämmöllä alle tunti. Liha jäi luuhun kiinni ja oli sinertävää vielä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän viisi