Onko medium pihvin punainen sisäosa raakaa?
Kuumalla pannulla lihan pinta muuttuu ensi kosketuksesta harmaaksi. Onko medium -pihvin sisäosalle tapahtunut yhtään mitään? Mikä sen lämpötila on korkeimmillaan ollut?
Kommentit (50)
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Tietysti pidetään junttina kun se on junttia. Vain juntit pilaa ruokansa ylikypsentämällä sen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Vastaanväittäjä on sekä väärässä, että oikeassa. Väärässä, että liha ei olisi raakaa, oikeassa siinä, että on junttimaista tilata se kypsänä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
Sitten ei kannata tilata pihviä vaan esim. spagetti polognese.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Tietysti pidetään junttina kun se on junttia. Vain juntit pilaa ruokansa ylikypsentämällä sen.
Mikä nimenomainen vastaansanomaton fakta siitä tekee junttia? Luolamiehet, jotka eivät vielä olleet keksineet tulen käyttöä olivat sitten kaiketi huippusivistyneitä...?
Fiksut syö pihvin medium miinuksena
Ei, vaan se on medium. Raakana tilatussa pihvissä sisus on raaka.
T: Kokki evp
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
No sitten kannattaa varmaan tehdä kypsää
T. Einstein
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
Sitten ei kannata tilata pihviä vaan esim. spagetti polognese.
Ei, kyllä minä jatkossakin aion tilata silloin tällöin herkullisen pihvin - kypsänä ja kera hyvän maustevoin tai kastikkeen. :)
Ap
Hyvä liha maistuu raakana, mutta huono ei.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
No sitten kannattaa varmaan tehdä kypsää
T. Einstein
Niin teenkin. On vain ikävää kuulla joka ikinen kerta olevansa sivistynyt juntti.
Ap
Ei ole se on KASVISTA jota tuputtamalla tuputetaan nykyään lihankin seassa prkl!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.
Aina kun sanon näin, väitetään vastaan. Ja pidetään tietysti täytenä junttina kun tilaan oman pihvini kypsänä.
Ap
Miksi sen pitäisi olla kypsää? Sianlihan toki pitää olla, mutta nauta toimii mediumina.
Siitä syystä, että pidän enemmän kypsästä lihasta. Sekä maun, että mielikuvien osalta.
Ap
No sitten kannattaa varmaan tehdä kypsää
T. Einstein
Niin teenkin. On vain ikävää kuulla joka ikinen kerta olevansa sivistynyt juntti.
Ap
Typerys oot. N45
No ei se ole raakaa tietenkään. Vertaa raa'an lihan ja punertavan ulkonäköä. Medium on just hyvä, en itse tykkää raa'aksi jätetystä pihvistä. (Joku maailman hienoin sisäfile voisi tehdä poikkeuksen.)
Raa'asta lihasta voi saada trikiiniloisen. Kannattaa kypsentää lihat kunnolla. Myös kalasta voi saada loisen helposti, siksi sutsit ja muut raa'at kalat kannattaa jättää väliin.
En bra krog känner man igen på att den kan servera en perfekt tillrädd well done biff.
Personligen väljer jag rare till medium stekta biffar beroende av styckningsdetalj men well done är det som skiljer mästare från lärlingar.
On, kun liha on väriltään punaista, se ei ole kypsää.