Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mauton makaroonilaatikko

Vierailija
10.02.2024 |

Jos ohjeitten mukaan tekee makaronilaatikon,ei kyllä maistu miltään. Ohjeissakin vois olla mausteiden määrät laitettu niin, että syntyis se hyvä maku. 

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaroonilaatikko on ruoka joka ei vippaskonsteja kuten kaiken maailman maustesekoitukset, aurinkokuiv tomaatti jne.jne kaipaa vaan paras syntyy karjalaismummoni ohjeella, kevytmaitoa ja laadukasta, hieman rasvaa sisältävää jauhelihaa käyttäen.

Vierailija
2/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronilaatikkoon vain punaista maitoa jos munamaidolla tekee eikä lihaliemellä.

Ja resepti voi, yllätys!! olla pettymys jos ei osaa soveltaa mausteita omaan makuun kun ekaa kertaa kokeilee. Kokeilemalla se oma paras laatikko löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaroonilaatikko on parasta seuraavana päivänä ruskean jauhelihakastikkeen kanssa. Siis niin että molemmat on tehty edellisenä päivänä.

Vierailija
4/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsemaustan lihan suolalla, pippurilla, sipulijauheella ja valkosipulijauheella, paprikalla ja jollain yrttimausteella. Esim basilika, provencen yrtit.

Vierailija
5/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taasko sama aloitus? Eikö tätä ole jo tarpeeksi jauhettu.

Vierailija
6/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, jättää sen maidon pois kokonaan ja tekee sen lihaliemeen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun ruskistaa jauhelihan niin siihen kannattaa laittaa runsaasti n. teelusikallinen jauhelihamaustetta, n. vajaa teelusikallinen suolaa,  maustepippuria jauhettuna voi myös laittaa, hieman mustapipp. Keittää makaronit ohjeen mukaan. Munamaito lisäksi.

Vierailija
8/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Taasko sama aloitus? Eikö tätä ole jo tarpeeksi jauhettu.

Haista sinä kuule paska!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

                            se on pahaa   emme tykkää

Vierailija
10/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeen tekijän pitäisi tietää kaikkien mahdollisesti reseptien mukaan kokkaajien maut ja sen mukaan kirjoittaa y k s i ohje?! :D 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oikeita reseptejä on yhtä monta kuin  p e r s e r e i k i ä  maailmassa. Siitä sitten valitsee oman mieltymyksenä mukaan ;)

Ai niitä reikiä sinne laatikkoon että tulee makua?

Vierailija
12/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ruskistan jauhelihan seassa pekonisilppua, antaa hyvän maun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et vaan osaa!! Voi vattu. 😃

Vierailija
14/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit sekoittaa maustetun pastakastikkeen joka on valmis jauhelihaan ja näin saada makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just keitin pelkästään makaronia paistinpannulla ja laitoin jauhelihaa sekaan ja laitoihin siihen paprika- ja valkosipulijauhetta, sitruunapippuria, jotain mausteseosta ja yrttisuolaa. 

Vierailija
16/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 pussi makaronia keitettynä, 400g jauhelihaa paistettuna, 2 isoa sipulia, 9dl maitoa 4 munaa, 2tl mustapippuria, 1tl suolaa

Pistoaika 1t 15nin, 175 astetta.

Vierailija
17/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oikeita reseptejä on yhtä monta kuin  p e r s e r e i k i ä  maailmassa. Siitä sitten valitsee oman mieltymyksenä mukaan ;)

Ai niitä reikiä sinne laatikkoon että tulee makua?

Kyllä.

T. Tuure B.

Vierailija
18/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itsemaustan lihan suolalla, pippurilla, sipulijauheella ja valkosipulijauheella, paprikalla ja jollain yrttimausteella. Esim basilika, provencen yrtit.

Ei ole enää makaronilaatikkoa jos työnnät siihen basilikaa ja tomaattia ja paprikaa. 

Vierailija
19/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Just keitin pelkästään makaronia paistinpannulla ja laitoin jauhelihaa sekaan ja laitoihin siihen paprika- ja valkosipulijauhetta, sitruunapippuria, jotain mausteseosta ja yrttisuolaa. 

Makaronia ei keitetä missään paistinpannussa!

Vierailija
20/35 |
10.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan sekaan aina paketillisen pekonia pienenä silppuna. Tulee maukasta.