Mauton makaroonilaatikko
Jos ohjeitten mukaan tekee makaronilaatikon,ei kyllä maistu miltään. Ohjeissakin vois olla mausteiden määrät laitettu niin, että syntyis se hyvä maku.
Kommentit (6)
Makaroonilaatikko on pahimpia ruokia, mitä on keksitty. Yleensä vain juuri valmistuneena se on hyvää ja mehevää, mutta lämmitettynä jo aivan karmeaa.
Itse en tee edes joka vuosi makaroonilaatikkoa, koska se on niin mautonta. Mauttomuus johtuu isosta makaroonimäärästä. Kun joskus teen sitä, olenkin laittanut enempi mausteita kuin normiohjeissa lukee ja lisännyt myös jauhelihan osuutta, että laatikko paranisi.
Netistä löytyy myös "Kape Aihisen mehukas makaroonilaatikko" -respti, jota kannattaa kokeilla.
Tee nykyisin aina siihen luomu lihaliemeen (Reformi), tulee todella hyvää ja toki mustapippuria, chiliä tai cayennepippuria, yrttimausteet ja saattaa sinne tulla vähän parmesan juustoraastetta mukaan silloin tällöin. Valkosipulia ja sipulia tietty. Kyllä makua pitää olla. Minusta munamaito ei ole enää hyvä laatikossa.
Minulla makaronilaatikot paranivat huomattavasti, kun aloin laittaa niihin juustoraastetta
Laitan chili jauhetta jauhelihaan noin ruokalusikkallisen kun paistan sitä ja sipulia ja jauheliha maustetta laitan 2 ruokalusikkallista. Laitan munamaitoon pippuria ja kaadan makaroonien joukkoon jonne kaadetaan jauheliha.